Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Παραλάβαμε ένα πλήρως λειτουργικό και συντηρημένο απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" από το Δήμο Καλλιθέας προκειμένου να εξασφαλίσουμε το υψηλό επίπεδο αποκομιδής και καθαριότητας μέχρι τη λήξη της τουριστικής περιόδου. Ο Δήμος Κυθήρων, παρά το ελάχιστο προσωπικό και το γεγονός ότι με απόλυτη ευθύνη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής δεν συμπεριλήφθηκε στην προκήρυξη 3Κ για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα, καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο στην καθαριότητα του νησιού μας, τη στιγμή που σε άλλα μεγάλα τουριστικά νησιά ο τομέας αυτός πάσχει.

Σύντομα προκηρύσσεται ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια Αττικής για την προμήθεια 2 καινούργιων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής (ΕΣΠΑ), ενώ σε λίγες μέρες ο Δήμος θα παραλάβει 400 καινούργιους κάδους.
Ο αγώνας είναι καθημερινός, όμως, απαιτείται και η τήρηση βασικών κανόνων από τους δημότες, γιατί η καθαριότητα δεν είναι ποτέ υπόθεση ενός αλλά συλλογική δράση...
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καλλιθέας και τη διοίκησή του!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ


Οδύσσεια Restaurant - Wine Bar / Κύθηρα, Πλατειά Άμμος Τρίτη 17 Ιουλίου


Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝNΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ SINGLE !!!


H Sound Blue παρουσιάζει το επόμενο στη σειρά καινούργιο sigle του νεαρού αγαπημένου τραγουδιστή Σπύρου Γιαννιώτη !
Η συνταγή ίδια και επιτυχημένη. Το original mix από τη γνωστή μας ομάδα παραγωγών ReissCrew,η μουσική σύνθεση είναι του Giorgos Reisopoulos και του Κωνσταντίνου Παντελλάδη ενώ οι στίχοι αποτελούν δημιούργημα των αδελφών Ρεισόπουλου,Giorgos & Stelios Reisopoulos.https://www.facebook.com/DjGiorgosReisopoulos/?fref=mentions
Μουσική Giorgos Reisopoulos,Κωνσταντίνος Παντελλάδης
Στίχοι Giorgos Reisopoylos.Stelios Reisopoulos
Ερμηνεία Σπύρος Γιαννιώτης
Βρείτε τον Σπύρο Γιαννιώτη https://www.facebook.com/spyros.gianniotis







Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β' Πειραιά, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα Κύθηρα.

Στα Κύθηρα η Δ. Μανωλάκου
Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β' Πειραιά, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα Κύθηρα.
Στο πλαίσιο της περιοδείας της, την Παρασκευή 20 Ιούλη, θα επισκεφτεί στις 11 π.μ. την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στις 12 μ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Κυθήρων, Στ. Χαρχαλάκη.
Το Σάββατο 21 Ιούλη το πρωί θα περιοδεύσει στην αγορά, στη Χώρα, και το απόγευμα θα μιλήσει σε σύσκεψη.

ΒΑΤΙΚΑ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ,Κ,ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΜΑΛΕΑ.

Την Δευτέρα 16/7/2018 και ώρα 16.00 συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης με πρώτο θέμα τη θέσπιση ψηφίσματος για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Χερσόνησο του Μαλέα.
Ο Πρόεδρος αφού εισηγήθηκε το θέμα το λόγο έλαβαν όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου τα οποία εξέφρασαν την γνώμη τους καθώς και οι συμπολίτες μας οι οποίοι παρευρέθησαν στο Συμβούλιο.
Μετά τη συζήτηση αυτή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η θέσπιση ψηφίσματος το οποίο τάσσεται ΚΑΤΑ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Χερσόνησο του Μαλέα.
Το συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στη συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί και θα την βοηθήσει με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο του ζητηθεί.
Η Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης στηρίζει τον αγώνα των πολιτών.ενώνει τη φωνή της με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και στηρίζει τις νομικές ενέργειες του Δημάρχου κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στον τόπο μας.
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης αποδεικνύει με τις αποφάσεις του πως ούτε εκβιάζεται ,ούτε χειραγωγείται, ούτε πολύ περισσότερο γίνεται όργανο στα χέρια οποιουδήποτε ώστε να εκπληρώσει προσωπικές του φιλοδοξίες.
Πεποίθησή μας είναι πως για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί .όταν είμαστε όλοι μαζί δήμος-φορείς-σύλλογοι-πολίτες μακριά από σκοπιμότητες μπορούμε να βρούμε λύσεις για έναν τόπο που αγαπάμε και αξίζουμε να έχουμε.
Εκ της Δ.Κ. Νεάπολης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΩΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ,ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΩΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ,ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Παροχή ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος.


ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Παροχή ειδικού βοηθήματος επανασύνδεσης ρεύματος.
Ο Δήμος Μονεμβασίας  ενημερώνει ότι,
οι καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την εφάπαξ χορήγηση ειδικού βοηθήματος, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/14.02.2018 ΚΥΑ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθ. ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/43213/6382/05.07.2018 ΚΥΑ
Για την υποβολή σχετικής αίτησης, οι προς εξέταση δικαιούχοι, θα πρέπει:
1.                  Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, μέχρι και την ημερομηνία έναρξης ισχύος της ανωτέρω ΚΥΑ, δηλαδή έως και τις 30.06.2018.
2.                  Η αποσύνδεση παροχής ρεύματος θα πρέπει να αφορά την κύρια κατοικία του υπό εξέταση δικαιούχου.
3.                  Να πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, όπως αυτά ορίζονται από τη σχετική ΚΥΑ.
Επισημαίνονται τα εξής:
·  Το ειδικό βοήθημα καταβάλλεται από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. απευθείας στον τελευταίο Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, όπου εκκρεμούν οι οφειλές του δικαιούχου.
· Το ποσό του χορηγούμενου βοηθήματος προσδιορίζεται ανάλογα με το ύψος της συνολικής οφειλής του καταναλωτή προς τον Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.
· Το μέρος της οφειλής που δεν καλύπτεται από το βοήθημα, διακανονίζεται και εξοφλείται από τους καταναλωτές σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, ο αριθμός των οποίων ορίζεται από τον εκάστοτε Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.
Για περισσότερες πληροφορίες  ο Δήμος Μονεμβασίας καλεί τους δημότες του να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2732360570.
                                                               
                                                                                                   Ο Δήμαρχος

                                                                                               Ηρακλής Τριχείλης