Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΒΑΤΙΚΑ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ,Κ,ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΜΑΛΕΑ.

Την Δευτέρα 16/7/2018 και ώρα 16.00 συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης με πρώτο θέμα τη θέσπιση ψηφίσματος για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Χερσόνησο του Μαλέα.
Ο Πρόεδρος αφού εισηγήθηκε το θέμα το λόγο έλαβαν όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου τα οποία εξέφρασαν την γνώμη τους καθώς και οι συμπολίτες μας οι οποίοι παρευρέθησαν στο Συμβούλιο.
Μετά τη συζήτηση αυτή αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η θέσπιση ψηφίσματος το οποίο τάσσεται ΚΑΤΑ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Χερσόνησο του Μαλέα.
Το συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στη συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί και θα την βοηθήσει με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο του ζητηθεί.
Η Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης στηρίζει τον αγώνα των πολιτών.ενώνει τη φωνή της με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και στηρίζει τις νομικές ενέργειες του Δημάρχου κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων στον τόπο μας.
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης αποδεικνύει με τις αποφάσεις του πως ούτε εκβιάζεται ,ούτε χειραγωγείται, ούτε πολύ περισσότερο γίνεται όργανο στα χέρια οποιουδήποτε ώστε να εκπληρώσει προσωπικές του φιλοδοξίες.
Πεποίθησή μας είναι πως για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί .όταν είμαστε όλοι μαζί δήμος-φορείς-σύλλογοι-πολίτες μακριά από σκοπιμότητες μπορούμε να βρούμε λύσεις για έναν τόπο που αγαπάμε και αξίζουμε να έχουμε.
Εκ της Δ.Κ. Νεάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου