Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΦΟΥΤΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ !!!!!!
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΟΥΤΙΩΝ"ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΤΟ ΒΡΑΔΥ .
ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ!
ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η *H ΔΗΜΗΤΡΑ*ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ*
ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .
ΕΚΛΕΚΤΑ ΨΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΟΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1960

Ειναι στη μονή του Οσίου Θεόδωρου των Κυθηρων στο πανηγύρι 12 Μαϊου.
Πηγή 
Nikos DesillasEleni Harou

Με άρωμα Α1 η έναρξη του Laconia Summer Basketour

Καλλινικίδης και Εζόμο στο παρκέ
με τον Διαμαντάκο να κάνει το εναρκτήριο τζάμπολ

Πράξη πρώτη στο Κλειστό των Μολάων στην Μονεμβασιά, με τα πρώτα τρία τζάμπολ στο πρωτάθλημα 5on5 και τους πρώτους αγώνες στην κατηγορία γυναικών του 3on3. Αβραάμ Καλλινικίδης και Κώστας Εζόμο έκλεψαν τις εντυπώσεις εντός παρκέ αγωνιζόμενοι με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, το Κάστρο Μονεμβασιάς αντιμετώπισε την ομάδα των Άμπαλων  από την Σπάρτη των οποίων και επιβλήθηκε έστω και δύσκολα με 73-57. Μάλιστα το τζάμπολ της πρεμιέρας  έκανε ο παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, Γιώργος Διαμαντάκος. Ο Σπαρτιάτης σέντερ βρέθηκε στις κερκίδες του Κλειστού Μολάων και παρακολούθησε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης και μάλιστα αύριο θα φορέσει τα αγωνιστικά του με την ομάδα των Demon Village (Δαιμονιά).

Η ΑΕ Σπάρτη στο δεύτερο ματς, αντιμετώπισε τον Αστέρα Βλαχιώτη BC σε ένα εύκολο απόγευμα αφού κυριάρχησε εύκολα με σκορ 33-82. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε σκορ 3-42. Αυλαία στην πρώτη μέρα έριξαν οι Reunion 2016 με τον συνδιοργανωτή ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα από τους Μολάους επικράτησε 79-49 και μπήκε με… φόρα στην διοργάνωση θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση.

Για τη διοργάνωση του 3on3 πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια της κατηγορίας των γυναικών με την ομάδα Πατ Κιούτ να φτάνει αήττητη στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τις Mix Girls. Την τρίτη θέση κατέκτησε η RenegadeTeam κερδίζοντας 8-1 τις Basket Ace στην αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο. Ο τελικός της κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/8 στις 17:45 στο Κλειστό γυμναστήριο των Μολάων.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Princess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Cocktail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe, Φυσικοθεραπευτήριο Διαμαντόπουλος, ΝΡ Κάβα.

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

Τα αποτελέσματα Δευτέρα 8/8/16
Κάστρο Μονεμβασιάς-Άμπαλοι 73-57
Αστέρας Βλαχιώτη BC-ΑΕ Σπάρτης 33-82
Reunion 2016-ΑΠΟΕΛ

Το πρόγραμμα της Τρίτης 9/8/16
Reunion 2106-The Outsiders (Γύθειο)
ΑΣ Βατικιώτης-Δαιμονιά BC
Άμπαλοι-Άρης Σκάλας

Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων: Επιστολή στον Υπουργό για Λαθροθήρες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ.

 Για ακόμη μια φορά, στη χώρα μας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης φέρει Νόμο με τον οποίο απαλλάσσει και δίνει συγχωροχάρτι σε όλους τους παράνομους που έχουν διαπράξει αδικήματα και προβλέπονται ποινές έως και δύο χρόνια.

 Είναι ντροπή για τους αρμόδιους Υπουργούς Δικαιοσύνης οι οποίοι συνεχίζουν την ίδια παράνομη και αντισυνταγματική πρακτική των προηγούμενων ετών, να προκαλούν τους έντιμους και νομοταγείς πολίτες φέρνονταςνομοσχέδια εκτρώματα , απαξιώνοντας εντελώς όλες τις Αρχές της χώρας μας ( Δικαστικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Λιμενικές, Δασικές, Θηροφυλακή).

 Την ώρα που το Κράτος πιέζει και ζητά από τις Αρχές να κάνουν την δουλειά τους , φέρνουν Νόμο στην Βουλή και αφήνουν όλους τους παράνομους ελεύθερους χωρίς να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

 Μαζί με αυτούς και όλους τους λαθροθήρες που έχουν συλληφθεί από το σώμα της θηροφυλακής και έχουν οριστεί δικαστήρια.

 Κύριοι Υπουργοί, συγχαρητήρια και εις ανώτερα, να σας χαιρόμαστε για το σπουδαίο έργο που κάνετε.

 Έχετε περάσει όλους εμάς τους νομοταγείς πολίτες κορόιδα και μας προκαλείτε με τις ενέργειές σας.

 Περιμένω από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος να αντιδράσει άμεσα , αλλά περισσότερο από τον λαλίστατο προστάτη του περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, να μας πει αν συμφωνεί με το νομοσχέδιο που δίνει συγχωροχάρτι σε όλους τους λαθροθήρες αλλά και σε αυτούς που έχουν διαπράξει αδικήματα κατά του περιβάλλοντος και της Δασικής Νομοθεσίας.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο 4411/2016 είναι ότι πιο επικίνδυνο μπορεί να συμβεί σε ένα Κράτος δικαίου και σπρώχνει τους πολίτες στην παρανομία , αφού ξέρουν ότι δεν θα δικαστούν ποτέ , γιατί  θα έρθει ύστερα από δύο χρόνια , πάλι κάποια ρύθμιση που θα τους αθωώνει.

 Εύχομαι  να αντιδράσουν όλοι οι αρμόδιοι και να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο , διότι σε κανένα Ευρωπαϊκό Κράτος δεν έχει τολμήσει Υπουργός να πάει στην Βουλή τέτοια νομικά εκτρώματα!!!

 -Ο-                                                      

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   

ΜΕΜΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                              

Πηγή http://www.report24.gr/

ΛΑΚΩΝΙΑ.Ηλικιωμένος έχασε τις Αισθήσεις του στην παραλία Πλύτρας.

Αναστάτωση προήλθε στην Παραλία της Πλύτρας σε γνωστό κατάστημα όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας για άγνωστη αιτία έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και τον παραλάβει.

Ο ηλικιωμένος για καλή του τύχη ήταν εντός της περιοχής του καταστήματος με τους υπεύθυνους να τον βλέπουν αμέσως και έτσι δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος που θα μπορούσε να του κοστίσει ακόμα και την ζωή

Πηγή  http://www.report24.gr/

ΛΑΚΩΝΙΑ.Εκδήλωση από το ΚΚΕ

H Τομεακή Οργάνωση Λακωνίας του ΚΚΕ και το παράρτημα Λακωνίας  της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ οργανώνουν την Παρασκευή 12 Αυγούστου εκδήλωση – συνεστίαση στο κέντρο «Πουλάκου » στις Αιγιές Γυθείου, στις 8.30 μ.μ.

Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΣΠΑΡΤΗ  8/8/2016     Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Σταύρος Αραχωβίτης

Στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου, ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής Λακωνίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., γεωπόνος, συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής πολιτικής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, είχε σειρά επαφών με φορείς και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου.

Το Σάββατο πραγματοποίησε επαφές με μέλη του αγροτικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των αποσταγματοποιών Φραγκιαδάκη Στάθη, ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου και το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε συνάντηση με αγροτικούς συνεταιρισμούς

Την Κυριακή παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό στην γενική συνέλευση των αποσταγματοποιών (καζανάρηδων) τσικουδιάς ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε  με αντιπροσωπεία του ΓΕΩΤΕΕ  και τον πρόεδρο και το ΔΣ του  συλλόγου γεωπόνων.

Όπως τόνισε για το θέμα του παραδοσιακού προϊόντος μας που είναι η τσικουδιά στην Κρήτη, και το τσίπουρο στην ηπειρωτική μας χώρα, θέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι να στηρίξουμε τον αμπελοοινικό τομέα και δη τους μικρούς και τους συνεταιρισμένους αμπελοκαλλιεργητές της χώρας μας που αποτελούν ακόμη την πλατιά παραγωγική του βάση. Στόχος είναι να προστατευτεί τόσο το εθνικό μας προϊόν, όσο και ο παραγωγός ο οποίος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ στήριξη του εισοδήματός του.

Δελτίο τύπου για τον καθαρισμό των ρεμάτων των νησιών


Παρεμβάσεις για τον καθαρισμό ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων

Την υλοποίηση του έργου «Καθαρισμός ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων», δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης.


Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 615.000 ευρώ με ΦΠΑ που βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες εργασίες για τον καθαρισμό ρεμάτων εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, που αφορούν στην απομάκρυνση από την κοίτη και τα πρανή των ρεμάτων, των φερτών υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία μεταφέρονται με το νερό και φράζουν κρίσιμα σημεία των ρεμάτων.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ( 3 ) μηνών για κάλυψη εποχικών αναγκών πυρασφάλειας


Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 8/8/2016 - Κοινοτικό Κατάστημα Αντικυθήρων


Ολοκληρώθηκε η γενική συντήρηση και επισκευή του Κοινοτικού Καταστήματος της Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων.

Έγινε οικοδομική συντήρηση, αντικατάσταση κουφωμάτων, εργασίες επαγγελματικής μόνωσης και χρώσης καθώς και άλλες επισκευαστικές εργασίες, που ήταν απαραίτητες λόγω της πολυετούς επιβάρυνσης του κτιρίου από σεισμούς και φυσική φθορά. 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ανδρέας Χαρχαλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχεία και σωστή ολοκλήρωση του έργου. 

Η συνολική δαπάνη ανήλθε στο ποσόν των 11.520€ και το έργο ανατέθηκε μετά από δημόσια πρόσκληση υποβολής προσφορών

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Αντικυθήρων


Πρόγραμμα Παρακλήσεων Ιερού ναού Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΝ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ώρα 18.30: Εσπερινός και Μικρή Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο
Τρίτη 9 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30: Εσπερινός και Μεγάλη Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο
Τετάρτη 10 Αυγούστου, 2016 ώρα 18:30: Εσπερινός και Μικρή Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο
Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30: Εσπερινός και Μεγάλη Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο
Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30: Εσπερινός και Μικρή Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Τελευταία Ιερά Παράκληση.
Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30: Εσπερινός
Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, ώρα 07:00 – 10:00: Όρθρος -Θεία Λειτουργία

 

ΕΟΡΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, ώρα 18:30: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016, ώρα 07:00-10:00: Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Εορτής.
Εξομολόγηση: Μέχρι και 14/8 από τις 17:30 το απόγευμα, πριν την έναρξη των ακολουθιών.
Ώρες Λειτουργίας Γραφείου: Καθημερινά μετά τις 17:00 και μέχρι τις 20:00
Θεία Κοινωνία Ασθενών: Παρακαλείστε όπως ειδοποιήσετε τον εφημέριο του Ναού είτε δια ζώσης εάν είστε συγγενής είτε οι ίδιοι στο τηλέφωνο 210 9958357. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 11/8/2016.
Η Θεία Κοινωνία θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Κυριακή 14/8/2016 κατόπιν ραντεβού με τον Ιερέα, πρωινές ώρες. Παρακαλείστε να αναφέρετε ακριβή διεύθυνση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Ύποπτη κηλίδα στην Φυρή Άμμο Αγίας Πελαγίας


Ύποπτη θαλάσσια κηλίδα εντοπίσθηκε χθές το μεσημέρι στην θλάσσια περιοχή μεταξύ της ακτής "Νέου Κόσμου και Φυρής Άμμου" της Αγίας Πελαγίας Κυθήρων.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Αγίας Πελαγίας από λουομένους που παρατήρησαν την κηλίδα. 

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό του λιμενικού σώματος και ένα αλιευτικό σκάφος που βρισκόταν στην περιοχή, τα οποία εντόπισαν σκούρα αφρώδη κηλίδα μεγάλου μήκους και πλάτους ενός μέτρου, περίπου η οποία εκινείτο προς κατεύθυνση αντίθετη με τα παράλια λόγω της διεύθυνσης των ανέμων, και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τις βραχώδεις ακτές της Αγίας Πελαγίας.

Οι άνδρες του λιμενικού συνέλεξαν τα απαραίτητα δείγματα και συγχρόνως επισκέφθηκαν και αγκυροβολημένο πλοίο στην περιοχή από όπου συνέλεξαν τα ανάλογα δείγματα.

Η κηλίδα αυτοδιαλύθηκε ύστερα από μερικές ώρες ενώ ευρίσκετο υπό παρακολούθηση από την λιμενική αρχή.

Τα ληφθέντα δείγματα απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ περαιτέρω ενέργειες ανελήφθησαν από το αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αρμοδίως ενημερώθηκαν ο Δήμος Κυθήρων και το Λιμενικό Ταμείο Κυθήρων.
-------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
-------------------------------------------

ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ Πετρελαιοκηλίδα στην Αγία Πελαγία Κυθήρων χθες το μεσημέρι.

Η λιμενική αρχή Κυθήρων ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι για την ύπαρξη πετρελαιοκηλίδας τριακόσια μέτρα από την ακτή μεταξύ “Νέου Κόσμου” και “Φυρή Άμμο” Αγίας Πελαγίας Κυθήρων.
Άμεσα αναχώρησε για την περιοχή περιπολικό όχημα του λιμενικού και αλιευτικό σκάφος, που εντόπισαν άγνωστης προέλευσης παρασυρόμενη κηλίδα μαύρου χρώματος με φυσαλίδες, μήκους τριάντα μέτρων και πλάτους μισού μέτρου, σε απόσταση τριάντα μέτρων από τη βραχώδη ακτή της Αγίας Πελαγίας.
Δειγματοληψία διενεργήθηκε τόσο στην κηλίδα όσο και σε φορτηγό πλοίο το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο κοντά στην περιοχή. Η κηλίδα αυτοδιαλύθηκε ολοσχερώς λίγες ώρες αργότερα. Τα δείγματα θα αποσταλούν στο γενικό χημείο του κράτους για συγκριτική ανάλυση.
Πηγή  http://www.laconialive.gr/

Για... διακοπές στην Ελαφόνησο πήγαιναν Σεϊσίδης - Σακκάς

Σειρά ενδείξεων ότι οι δύο συλληφθέντες αντιεξουσιαστές, Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης είχαν, πιθανόν, τελικό προορισμό χώρο κατασκήνωσης στην Ελαφόνησο Λακωνίας, όπου και θα διέμεναν για αρκετές ημέρες, φέρεται να διαθέτουν αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί.
Το ενδεχόμενο αυτό φέρεται να προκύπτει τόσο από αναφορές των ιδίων όσο και από τοπικούς παράγοντες που έχουν σχετική ενημέρωση και με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα».
AdTech Ad
Σχετικές πληροφορίες έχουν και οι υπεύθυνοι χώρων διαμονής στο νησί της Λακωνίας, με βάση τις πλαστές ταυτότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δύο.
Αν επιβεβαιωθεί αυτό το «σενάριο» και οι σχετικές μαρτυρίες, τότε θεωρείται πιθανό ότι η μετάβαση των Σεϊσίδη και Σακκά από την Αθήνα στην περιοχή του Γυθείου να είχε χαρακτήρα... καλοκαιρινών διακοπών!
Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο - κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην περιοχή της Λακωνίας - να είχαν συναντήσεις με άλλα άτομα του ιδίου χώρου ή να στόχευαν να χρησιμοποιήσουν κι άλλο κατάλυμα στη νότιο Πελοπόννησο.


Read more: http://www.newsbomb.gr