Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Με άρωμα Α1 η έναρξη του Laconia Summer Basketour

Καλλινικίδης και Εζόμο στο παρκέ
με τον Διαμαντάκο να κάνει το εναρκτήριο τζάμπολ

Πράξη πρώτη στο Κλειστό των Μολάων στην Μονεμβασιά, με τα πρώτα τρία τζάμπολ στο πρωτάθλημα 5on5 και τους πρώτους αγώνες στην κατηγορία γυναικών του 3on3. Αβραάμ Καλλινικίδης και Κώστας Εζόμο έκλεψαν τις εντυπώσεις εντός παρκέ αγωνιζόμενοι με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, το Κάστρο Μονεμβασιάς αντιμετώπισε την ομάδα των Άμπαλων  από την Σπάρτη των οποίων και επιβλήθηκε έστω και δύσκολα με 73-57. Μάλιστα το τζάμπολ της πρεμιέρας  έκανε ο παίκτης του Απόλλωνα Πατρών, Γιώργος Διαμαντάκος. Ο Σπαρτιάτης σέντερ βρέθηκε στις κερκίδες του Κλειστού Μολάων και παρακολούθησε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης και μάλιστα αύριο θα φορέσει τα αγωνιστικά του με την ομάδα των Demon Village (Δαιμονιά).

Η ΑΕ Σπάρτη στο δεύτερο ματς, αντιμετώπισε τον Αστέρα Βλαχιώτη BC σε ένα εύκολο απόγευμα αφού κυριάρχησε εύκολα με σκορ 33-82. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε σκορ 3-42. Αυλαία στην πρώτη μέρα έριξαν οι Reunion 2016 με τον συνδιοργανωτή ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα από τους Μολάους επικράτησε 79-49 και μπήκε με… φόρα στην διοργάνωση θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση.

Για τη διοργάνωση του 3on3 πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια της κατηγορίας των γυναικών με την ομάδα Πατ Κιούτ να φτάνει αήττητη στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τις Mix Girls. Την τρίτη θέση κατέκτησε η RenegadeTeam κερδίζοντας 8-1 τις Basket Ace στην αναμέτρηση για το χάλκινο μετάλλιο. Ο τελικός της κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/8 στις 17:45 στο Κλειστό γυμναστήριο των Μολάων.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Princess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Cocktail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe, Φυσικοθεραπευτήριο Διαμαντόπουλος, ΝΡ Κάβα.

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

Τα αποτελέσματα Δευτέρα 8/8/16
Κάστρο Μονεμβασιάς-Άμπαλοι 73-57
Αστέρας Βλαχιώτη BC-ΑΕ Σπάρτης 33-82
Reunion 2016-ΑΠΟΕΛ

Το πρόγραμμα της Τρίτης 9/8/16
Reunion 2106-The Outsiders (Γύθειο)
ΑΣ Βατικιώτης-Δαιμονιά BC
Άμπαλοι-Άρης Σκάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου