Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου μετά την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου 2015




        Στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου που δώσαμε στη Λακωνία, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσή μου ως άνθρωπος, ως Δημοκράτης και ως «στρατιώτης» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμμετέχω και πάλι στην πρώτη γραμμή!
Μαζί με τους συνυποψήφιους μου και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επανεκλεγέντα Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, δώσαμε  τη μάχη για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για τη Λακωνία και την Ελλάδα. Η μάχη αυτή κερδήθηκε. Κερδήθηκε γιατί οι Δημοκράτες της Λακωνίας επέλεξαν με την ψήφο τους η τρίτη έδρα του Νομού να μείνει σε δημοκρατικά χέρια!
        Από τη δική μου πλευρά απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, είτε δίνοντάς μας μία ψήφο πολιτική, είτε δίνοντάς μας ψήφο προσωπικής εκτίμησης, ανεξάρτητα κομματικών και πολιτικών πεποιθήσεων. Σε κάθε περίπτωση αυτή η ψήφος μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.
        Θέλω να συγχαρώ τον Λεωνίδα Γρηγοράκο για την επανεκλογή του, σ΄ αυτή την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που δώσαμε μαζί.
        Κλείνοντας, θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τη Λακωνία μας, για ένα μέλλον αισιόδοξο για εμάς και τα παιδιά μας.
                                                        Με σεβασμό και εκτίμηση
                                                       Μανώλης Ι. Αντωνάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου