Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ για το Γρηγοράκο

Απάντηση σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας σχετικά με επικρίσεις κατά του πρώην υφυπουργού Υγείας και βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας.

"Το γραφείο τύπου του Υπουργείου Υγείας που προσφάτως “ανέλαβε” η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, εξέδωσε μια ανακοίνωση για τον βουλευτή Λακωνίας  του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κύριο Λεωνίδα Γρηγοράκο, με την οποία επιχείρησε - μάταια βέβαια -  να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και γενικότερα να απαξιώσει και να υποβαθμίσει την προσφορά του βουλευτή μας στον νομό. 

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας θα όφειλε να περιμένει να απαντήσει πρώτα το Υπουργείο Υγείας στην ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με θέμα την πλήρη απαξίωση του Συστήματος Υγείας στον νομό Λακωνίας και όχι να το υποκαταστήσει. Όλοι οι πολίτες της Λακωνίας, γυναίκες και άντρες, θυμούνται ότι επί  υπουργίας του κυρίου Γρηγοράκου, εξοπλίστηκαν τα νοσηλευτικά κέντρα του νομού με ασθενοφόρα, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για διασώστες  στο ΕΚΑΒ, προσελήφθησαν επικουρικοί, μόνιμοι και αγροτικοί ιατροί στα νοσοκομεία, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συστάθηκε νέο Κέντρο Υγείας στον νομό. Ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε συνεργασία με το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που υπηρετεί στις δομές του Ε.Σ.Υ Λακωνίας, υπερέβησαν εαυτόν για να μην κλείσει καμία κλινική και να μην απαξιωθεί το δημόσιο σύστημα υγείας όπως πλέον συμβαίνει. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων σε όλους τους τομείς που δημιουργεί η πολιτική ακυβερνησία για την οποία υπάρχει υπεύθυνος με ονοματεπώνυμο. 
Οι πολίτες της Λακωνίας με την αξιοπρέπεια που τους διακρίνει - όσο και αν επιχειρείται η διαστρέβλωση της πραγματικότητας - και  γνωρίζουν και αναγνωρίζουν πολύ καλά τι έχει προσφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος στον χώρο της υγείας και στο σύνολο των παραγωγικών και κοινωνικών δομών του νομού Λακωνίας, διαχρονικά.
Καλούμε την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, να αποφασίσει αν είναι με τον “μνημονιακό” ΣΥΡΙΖΑ ή με το ΣΥΡΙΖΑ των “δραχμιστών”, αλλά σε κάθε περίπτωση να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον δεν είναι αντιπολίτευση και οφείλουν να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας, εκτός αν γι’ αυτούς το πρόβλημα είναι η εσωκομματική τους διένεξη".

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ
ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/74123-pasok-syriza-lakwnia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου