Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Κύθηρα, 16/10/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς,
Σε συνέχεια των ενεργειών μας και μετά από συνάντηση των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου, σήμερα Παρασκευή 16/10/2015, σας ενημερώνουμε  σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών – και σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που έχουν οι Σύλλογοί μας- ότι, μετά από αλλαγές και διορθώσεις που έγιναν : 
1. Το δρομολόγιο του Καλάμου μπορεί να λειτουργήσει με παράταση της περυσινής σύμβασης από την Περιφέρεια, σε συνεννόηση με τον μεταφορέα, ακόμη και από την Δευτέρα 19/10/2015.
2. Το εναπομείναν δρομολόγιο λεωφορείου από Μητάτα επαναπροκηρύχθηκε από την Περιφέρεια, χθες Πέμπτη 15/10/2015, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών την Πέμπτη 22/10/2015. Κι αυτό έγινε, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από μεταφορείς να συμμετέχουν στον πρώτο διαγωνισμό του Ιούνιου του 2015!
Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών, που δεν εξυπηρετούνται για τη μεταφορά των παιδιών τους, να επικοινωνήσουν  άμεσα με τους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου, προκειμένου να βρεθεί προσωρινή λύση.
Σημειωτέον δε, ότι υπάρχει δυνατότητα χιλιομετρικής αποζημίωσης για τους γονείς που μεταφέρουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Ήδη, γονείς έχουν πάρει χρήματα για την περυσινή χρονιά.
Σχετικά με το θέμα της έλλειψης καθηγητών στα δύο Σχολεία, σας ενημερώνουμε, ότι έχουν ήδη καλυφθεί τα περισσότερα κενά και αναμένεται να καλυφθούν άμεσα και τα υπόλοιπα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνασίου και Λυκείου Κυθήρων
ΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Βασιλική Φριλίγκου              Γιάννα Καραβοκύρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου