Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 14/06/2019



Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 14/06/2019
Τη σύμβαση για την εγκατάσταση δικτύου φωτισμού στην παραλιακή οδό Καψαλίου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Κυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης με την ανάδοχο του έργου Θεανώ Χρήστου (ΕΔΕ). Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 55.000€ και το ποσό της σύμβασης μετά την επιτευχθείσα έκπτωση είναι 39.026€ (με το Φ.Π.Α). Προβλέπεται η εγκατάσταση δικτύου φωτισμού σε όλο το μήκος της παραλιακής εμπορικής οδού του Καψαλίου, μετά από σχετική μελέτη που εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται ο τουριστικός οικισμός, ενώ οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά την 30ή Σεπτεμβρίου για να μην υπάρξει όχληση μέσα στην τουριστική σεζόν.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ. 
Έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Συνδέσμου Νεαπολιτών!!!
Εκλέγονται 1η Μέντη Γκόλφω 2η Δουμάνη Φρόσω 3η Οικονόμου Ρούλα 4η Κυριαζή Ασημίνα 5ος Γκούβερης Ιωάννης (Ακης) 6ος Δρίβας Χαράλαμπος 7η Στιβακτά -Κούρτη Μαρία 8η Δουμάνη Φωτεινή 9η Μουτσάτσου Σωτηρία. 
Εντός της εβδομάδας θα συγκροτηθούμε σε σώμα και νέα και παλιά μέλη θα συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου μας βάζοντας καινούριους στόχους.

Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΡΟΝΥΜΦΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΡΟΝΥΜΦΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στο πλαίσιο έγκαιρης υλοποίησης του προγράμματος «Καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρειας Αττικής για τα έτη 2018-20», σας γνωστοποιούμε κατωτέρω πίνακα ημερομηνιών διεξαγωγής ψεκασμών προνυμφοκτονίας κουνουπιών στις αναφερόμενες περιοχές ως ακολούθως :
8η ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Παρασκευή 21-06-2019
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ
& ΠΟΡΟΥ Δευτέρα 24-06-2019
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ Πέμπτη 20-06-2019
ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ Τετάρτη 19-06-2019
ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Πέμπτη 27-06-2019

6η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ
& ΠΟΡΟΥ Τρίτη 25-06-2019
Λίμνη Ψήφτας
Βίδι
Αγία Σωτήρα
Περιοχή Stella Maris

ΛΑΚΩΝΙΑ.3 εκ. ευρώ για ΙΝ Ελκομένου Χριστού και επιθαλάσσιο τείχος στο Κάστρο Μον/σίας


Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μετά από πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού (Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας), τα παρακάτω έργα:
  1. «Αποκατάσταση και ανάδειξη του νότιου επιθαλάσσιου τείχους και του νοτιοδυτικού προμαχώνα στην Κάτω Πόλη Μονεμβασίας», προϋπολογισμού € 1,5 εκ. και
  2. «Αποκατάσταση και ανάδειξη εκκλησιαστικού συγκροτήματος του Ι.Ν. Ελκόμενου Χριστού στην Κάτω Πόλη Μονεμβασίας», προϋπολογισμού € 1,5 εκ.
Δύο πολύ σημαντικά έργα τα οποία όχι μόνο θα συντηρήσουν αξιόλογα μνημεία της ιστορικής πορείας του τόπου, αλλά και θα αναδείξουν περαιτέρω τη μοναδικότητα και φυσιογνωμία του χώρου.
Ένα χρόνιο και πάγιο αίτημα της περιοχής φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, ενώ αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους, που ασχολήθηκαν και κατάφεραν τόσο την ολοκλήρωση των μελετών όσο και την χρηματοδότηση των έργων.

Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων Μερικός Απολογισμός Τριετούς Θητείας Διοίκησης.


Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων
Μερικός Απολογισμός Τριετούς Θητείας Διοίκησης.