Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Με βροχή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Γύθειο… Φωτογραφίες


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓύθειο/ Χρόνης Παρασκευάς, Δερδελάκος Κυριάκος

Ολοκληρώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Το πρωί στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γυθείου εψάλει η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου. Ακολούθησε η επίσημη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης.

Στη συνέχεια στο χώρο του Ηρώου της πόλης εψάλει επιμνημόσυνη δέηση, πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων, η τήρηση ενός λεπτού σιγής και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Υπό έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη κεντρική παραλιακή οδό της πόλης, ενώ η παρουσίαση των παραδοσιακών χορών από τα σχολεία της πόλης ματαιώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Παρόντες στις σημερινές εκδηλώσεις ήταν ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα κ. Ηλίας Στρατηγάκος, ο Εισαγγελέας Πλημελιοδικών Γυθείου και αντιπρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Παρασκευάς Αδάμης, ο διοικητής 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου αντισυνταγματάρχης Χαράλαμπος Συναδινός, ο διοικητής του Α.Τ. Γυθείου υπαστυνόμος Α’ Βασίλειος Μαυροειδόγγονας, ο Λιμενάρχης Γυθείου πλωτάρχης (Λ.Σ.) Χρήστος Σταμπουλής, ο ανθυπυραγός Ευγένιος Γεωργιάκος ως εκπρόσωπος της Π.Υ. Γυθείου, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Γυθείου κ. Γεώργιος Μητσάκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. Πηγή http://www.report24.gr

Δείτε Φωτογραφίες στο githio-click.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου