Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΑΡΗΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ.κ. ΠΑΥΛΟ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΑΡΗΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ.κ. ΠΑΥΛΟ



ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση τιμητικών βραβείων κοινωνικής προσφοράς στο Δημαρχείο Βούλας. Συγκεκριμένα ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με αφορμή την πρωτοβουλία και υλοποίηση ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για την οπτικοποίηση των ταινιών κοινωνικού χαρακτήρα που αφορούν τις Θείες Λειτουργίες του Αγίου Δωδεκαημέρου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και τη μεταγλώττιση αυτών στη Νοηματική γλώσσα τίμησε τους συντελεστές του μεγάλου αυτού έργου.



Στην εκδήλωση για την σημαντική αυτή τους προσφορά τιμήθηκαν με την ειδική τιμητική πλακέτα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων οι εξής: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης κ.κ. Παύλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος κ. Ιωάννης Γιάλλουρος, ο Διερμηνέας Νοηματικής Γλώσσας κ. Στράτος Πατρινός καθώς και οι Σκηνοθέτες κ. Γιώργος Παπαθεοδώρου και κ. Γιώργος Βλαντής.

Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης παρουσία του Δημάρχου Βούλας κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου καθώς και του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κυριάκου Κερανόπουλου. Ο κ. Μαρωνίτης τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του «Χωρίς τη συμβολή του Ποιμένα, δεν θα ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο κοινωνικού χαρακτήρα έργου μέσω του οποίου δόθηκε η ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας (κωφούς) να μπορέσουν να ακούσουν τη Θεία Λειτουργία στη δική τους γλώσσα. Για τους προαναφερθέντες αυτούς λόγους, αποφασίσαμε ως Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων να τιμήσουμε τους συντελεστές αυτού του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου