Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Χοντροκομμένο αστείο ζημιώνει τον τουρισμό της Μονεμβάσιας


vraxos Monemvasias
Τις πασχαλινές ευχές της και μία αιχμή προς μερίδα του τοπικού τύπου διατυπώνει με την ακόλουθη ανακοίνωση η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας:
Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας, με αφορμή την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας των Αγίων Παθών, θα ήθελε να ευχηθεί στα μέλη και τους συνεργάτες της καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και προκοπή.
Επίσης η Ένωσή μας επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους φίλους και τους επισκέπτες της Λακωνίας πως η παράκαμψη των Βουτιάνων (κύρια οδική είσοδος στο νομό) παραμένει ανοιχτή και σε πλήρη λειτουργία. Εκείνο για το οποίο μας «πληροφόρησε» μερίδα του τοπικού τύπου δεν ήταν παρά ένα καλόγουστο ή κακόγουστο (αναλόγως πώς το βλέπει καθένας) «πρωταπριλιάτικο αστείο», το οποίο όμως προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία στους δημότες και τους επισκέπτες της Λακωνίας.
Οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Μονεμβάσιας περιμένουμε και φέτος να υποδεχθούμε με χαρά και υπευθυνότητα το σύνολο των επισκεπτών της περιοχής μας και τους υποσχόμαστε μοναδικές και κατανυκτικές πασχαλινές στιγμές”.πηγή http://laconialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου