Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Δημόσια συνεδρίαση , την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 στα γραφεία της Δημοτικής ενότητας Βοιών

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Μονεμβασίας καλεί τα μέλη του , και προφανώς και τους πολίτες του Δήμου Μονεμβασίας που τους αφορά προσθέτω εγώ , σε Δημόσια συνεδρίαση , την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 στα γραφεία της Δημοτικής ενότητας Βοιών με μοναδικό θέμα την διατύπωση άποψης επί του σχεδίου του ειδικού κανονισμού Λιμένος Νεάπολης που συντάσσεται αυτές τις ημέρες με ιδιαιτερότητα την αγκυροβολία των πλοίων στον όρμο Βατίκων .
Μέχρι τώρα οι συνεδριάσεις του Λιμενικού ταμείου γίνονται παράτυπα ή και παράνομα (θα το ψάξουμε τις επόμενες ημέρες) στο γραφείο του προέδρου του Λιμενικού ταμείου χωρίς την παρουσία κανενός συμπολίτη μας .
Εκτιμούμε ότι επειδή πολλοί συμπατριώτες μας επιθυμούν να είναι ακροατές σε αυτή τη Δημόσια συνεδρίαση αυτή την φορά θα γίνει στο χώρο έξω από τα γραφεία στον πρώτο όροφο του κτηρίου που έχει κάποιο μεγαλύτερο χώρο και όχι στο γραφείο του Αντιδημάρχου και προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου που διαθέτει για τους πολίτες μόνο ένα τριθέσιο καναπέ .
Εκτός και η παρουσία πολλών ανθρώπων ενοχλεί το πρόεδρο ο οποίος Φαίνεται να έχει συνηθίσει και να έχει βολευτεί στις με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσεις κατά την λογική του ενός ανδρός αρχή , δηλαδή επικαλούμενος ότι εδώ δεν είναι Δημοτικό Συμβούλιο .
Σε ότι μας αφορά θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να παρίσταμαι στις συνεδριάσεις και θα ενημερώνω τους φίλους μου όποτε έχω διαθέσιμο χρόνο , και όποτε κρίνω ότι τα θέματα είναι σπουδαία για τα συμφέρονται των πολιτών του Δήμου Μονεμβασίας .
Περιμένουμε φυσικά αντιδράσεις για τον τόπο των συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου και από την αντιπολίτευση του Δήμου που μέχρι τώρα κωφεύει προκλητικά

Πηγή 
Stathakis Panagiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου