Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Π. Υ. Γυθείου "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής".Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα!!!

Φωτογραφία του χρήστη Π. Υ. Γυθείου "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής".

Συνάντηση ουσιαστικής συνεργασίας με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης
Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους αρμόδιους για θέματα Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας καθώς και με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων είχε ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας στα πλαίσια των δράσεων για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο 2015.
Κατά την συνάντηση αυτή, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικές με την ουσιαστική εφαρμογή του Σχεδίου Επέμβασης Δασικών Πυρκαγιών 2015 στην πράξη, τον σχεδιασμό της Υπηρεσία μας, την εκπαίδευση και διαχείριση των συμβασιούχων υπαλλήλων του Δήμου για την πυροπροστασία και φυσικά την σημαντική αξία της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και τους απλούς και εύκολους τρόπους που μπορεί να επιτευχθεί.
Η Συζήτηση αναπτύχθηκε με πολύ ενδιαφέρον σε απόλυτο επίπεδο συνεργασίας και συναίνεσης με αποτέλεσμα να προκύψουν μέσα από αυτή, νέες συναντήσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου που η επικινδυνότητα είναι αυξημένη.
Ο Διοικητής μας δέχτηκε φυσικά την πρόσκληση και καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα ότι με την ίδρυση του νέου Εθελοντικό Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πετρίνα και με την ήδη άριστη συνεργασία θα έχουμε ένα καλό Πυροσβεστικό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου