Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη Τατούλη – Τζανετέα στο Σκούρα Πυρι και στη Γέφυρα Πόρου…

0000000000000ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΑΤΟΥΛΗ – ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΡΑ – ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα Σκούρα – Πυρί (μεγάλη παράκαμψη Σπάρτης) και η γέφυρα του  Πόρου – Παράκαμψη Γερακίου .
Αυτό διαπιστώθηκε μετά από έκτατη επίσκεψη επί τόπου των έργων που πραγματοποίησαν σήμερα 3 Ιουνίου 2015 ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης,  η Αντιπεριφερειάρχης  Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό κλιμάκιο της κεντρικής Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Τατούλης  επισήμανε για μια ακόμα φορά το πρωτοφανές έργο που γίνεται σε υποδομές  στη περιοχή μας με την βοήθεια του ΕΣΠΑ και τόνισε ότι δημιουργούμε νέα δεδομένα στο σχεδιασμό των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων στη Λακωνία αλαλάζοντας τον χάρτη του οδικού της άξονα.
Η κ. Τζανετέα δήλωσε ότι σε μια περίοδο δύσκολη για τη χώρα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζουμε  με αποφασιστικότητα υλοποιώντας το πρόγραμμα μας σταθεροί στις δεσμεύσεις μας προς τον πολίτη.

Από γραφείο Αντιπεριφερειάρχη πηγή report24.gr
000000000000 00000000000

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου