Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Π.Κ ΚΥΘΗΡΩΝ.Εκπαιδευτικό σεμινάριο.«Διάσωση σε τροχαία ατυχήματα»

... με την ευθύνη ενός πολλά υποσχόμενου νέου Αξιωματικού του Π.Σ.
Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων με θέμα «Διάσωση σε τροχαία ατυχήματα» στις 12/06/2015 και στο οποίο συμμετείχε όλο το πυροσβεστικό προσωπικό.
Το σεμινάριο περιελάμβανε τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση πάνω στην αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων όπου εμπλέκονται κυρίως μικρά επιβατηγά οχήματα και στην οργάνωση της διασωστικής επιχείρησης για απεγκλωβισμό τραυματιών που επεμβαίνουν σε αυτά.

Στόχοι του σεμιναρίου ήταν η σωστή χρήση και η εξοικείωση του πυροσβεστικού προσωπικού με τον διασωστικό εξοπλισμό καθώς και η εκμάθηση βασικών τεχνικών απεγκλωβισμού τραυματιών από τροχαία ατυχήματα.
Το σεμινάριο οργανώθηκε από τον Ανθυποπυραγό Μαρινόπουλο Πέτρο που υπηρετεί στο Π.Κ. Κυθήρων.
Ευχαριστούμε θερμά τους κ. Βάρδα Χρήστο και Παναγιώτη για την παραχώρηση οχήματος, αφού χωρίς αυτό θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της πρακτικής εκπαίδευσης.
Η Υπηρεσία μας συγχαίρει για την πρωτοβουλία και την ολοκλήρωση αυτής της δράσης όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τους προτρέπει να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον την εκπαίδευση για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των υπηρεσιακών υποχρεώσεών τους!!!

Πηγή 
Π. Υ. Γυθείου "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής"









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου