Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Εκπαιδευτικό ταξίδι στα Κύθηρα

Ο Ιούνιος παραδοσιακά, είναι ο μήνας που κορυφώνονται τα εκπαιδευτικά ταξίδια των τουριστικών πρακτόρων, για τους καλοκαιρινούς προορισμούς που πωλούν στους πελάτες τους.
Ένας τέτοιος προορισμός είναι το γραφικό και πανέμορφο νησί των Κυθήρων, στο οποίο πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν σαράντα ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Νάουσα, Φλώρινα, Βέροια και Γιαννιτσά, ενώ επιπλέον τους συνόδευσε η Liza Hatib από το τμήμα πωλήσεων της Astra Airlines. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.


Όπως συνηθίζεται σε τέτοια ταξίδια, στόχος είναι να επισκεφτούν όσο περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία γίνεται, να δουν τις παροχές τους, να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τις δυνατότητες αλλά και αδυναμίες του προορισμού γενικότερα, αλλά και φυσικά να διασκεδάσουν..
Μέσα σε ένα τρεις ημέρες περίπου, κατάφεραν να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση άψογα και αρμονικά. Στο πλούσιο πρόγραμμα που ετοιμάστηκε, η αποστολή επισκέφτηκε εκτός από αρκετά ξενοδοχεία, τη Χώρα και το λιμάνι της Καψάλι , σημείο όπου ξεκινάει η υπέροχη κρουαζιέρα στις μαγικές σπηλιές της βραχονησίδας Χύτρα. Εδώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες απόλαυσαν ένα υπέροχο μπάνιο και βουτιές στα γαλάζια κρυστάλλινα νερά, ενώ κάτι παρόμοιο επαναλήφθηκε και στην απόμερη γαλαζοπράσινη παραλία Χαλκός.












Η συνέχεια είχε προσκύνημα στη φημισμένη Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, ενώ στον εκπληκτικό μικρό παράδεισο Μυλοπόταμο και τους καταρράκτες του, κάποιοι βούτηξαν για άλλη μια φορά. Στο γραφικό λιμάνι του Αβλέμονα ήταν επιβεβλημένη μια ακόμη στάση για μπάνιο και φαγητό.
Η διαμονή της αποστολής έγινε σε ξενοδοχεία της ειδυλλιακής Αγίας Πελαγίας, ενώ τα γεύματα προσέφεραν ευγενικά και πλουσιοπάροχα το εστιατόριο «Καλέρης», Hotel Vernados, Hotel Kythea Resort στην Αγία Πελαγία, «Πλάτανος» στο Μυλοπόταμο, και El Sol στο Καψάλι.
Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Δήμου Κυθήρων αλλά και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Σε ρόλο ξεναγού η εκπρόσωπος του Δήμου Μαρία Κασιμάτη, ενώ παρών δήλωσε και ο Δήμαρχος του νησιού Στράτος Xαρχαλάκης ο οποίος δήλωσε στα Omorfa taxidia: «Τα Κύθηρα είναι ένα μεγάλο και όμορφο νησί, το οποίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον στο επισκέπτη, αφού θα δει τα ιστορικά κατάλοιπα όσων κατακτητών πέρασαν από εδώ από την αρχαία ως τη νεότερη ιστορία.
Ο πολιτισμός και η ιστορία είναι έντονα στο νησί μας, ενώ έχει προσεχθεί ιδιαίτερα στον οικιστικό και περιβαλλοντικό τομέα. Είμαι σίγουρος ότι τόσο τα Κύθηρα, όσο και οι άνθρωποί του με τη ζεστή φιλοξενία τους, θα αποζημιώσουν τον επισκέπτη.»
Η μετάβαση και επιστροφή της αποστολής μεταξύ Θεσσαλονίκης – Κυθήρων έγινε με ειδικά ναυλωμένη πτήση από την Astra Airlines η οποία ήταν και υποστηρικτής αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδιού.
Για την περίοδο του καλοκαιριού έχουν προγραμματιστεί τρεις ( 3) εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης-Κυθήρων, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. θα ξεκινήσουν να εκτελούνται από την Πέμπτη 02 Ιουλίου με τελευταία αναχώρηση το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.
Η διάρκεια πτήσης είναι περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά, ενώ από το Herodotus Tours έχουν ετοιμαστεί εκδρομικά πακέτα 3,4,5, ή 7 διανυκτερεύσεων και περιλαμβάνουν αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας και προαιρετική ενοικίαση αυτοκινήτου. Οι τιμές ξεκινούν από τα 239 ευρώ με το 1ο παιδί στα 99 ευρώ.
Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες του γραφείου, να εκμεταλλευτούν εκπτωτικά κουπόνια σε επιλεγμένες επιχειρήσεις του νησιού.












Το ταξίδι στα Κύθηρα
Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον Δήμο Κυθήρων και την Astra Αirlines, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, εκπαιδευτικό ταξίδι στο μαγευτικό νησί των Κυθήρων 12-14/06. Κατα τη διάρκεια του ταξιδιού οι συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε φέτος το καλοκαίρι, καθώς και να θαυμάσουν τις ομορφιές του νησιού με τη βοήθεια των τοπικών παραγόντων.
Όπως συνηθίζεται σε τέτοια ταξίδια, στόχος είναι να επισκεφτούν όσο περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία γίνεται, να δουν τις παροχές τους, να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τις δυνατότητες αλλά και αδυναμίες του προορισμού γενικότερα, αλλά και φυσικά να διασκεδάσουν.
Στο πλούσιο πρόγραμμα που ετοιμάστηκε, η αποστολή επισκέφτηκε εκτός από αρκετά ξενοδοχεία, τη Χώρα και το λιμάνι της Καψάλι , σημείο όπου ξεκινάει η υπέροχη κρουαζιέρα στις μαγικές σπηλιές της βραχονησίδας Χύτρα. Εδώ οι ταξιδιωτικοί πράκτορες απόλαυσαν ένα υπέροχο μπάνιο και βουτιές στα γαλάζια κρυστάλλινα νερά, ενώ κάτι παρόμοιο επαναλήφθηκε και στην απόμερη γαλαζοπράσινη παραλία Χαλκός.Η συνέχεια είχε προσκύνημα στη φημισμένη Ιερά Μονή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, ενώ στον εκπληκτικό μικρό παράδεισο Μυλοπόταμο και τους καταρράκτες του, κάποιοι βούτηξαν για άλλη μια φορά. Στο γραφικό λιμάνι του Αβλέμονα ήταν επιβεβλημένη μια ακόμη στάση για μπάνιο και φαγητό.
Η διαμονή της αποστολής έγινε σε ξενοδοχεία της ειδυλλιακής Αγίας Πελαγίας, ενώ τα γεύματα προσέφεραν ευγενικά και πλουσιοπάροχα το εστιατόριο «Καλέρης», Hotel Vernados, Hotel Kythea Resort στην Αγία Πελαγία, «Πλάτανος» στο Μυλοπόταμο, και El Sol στο Καψάλι.
Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Δήμου Κυθήρων αλλά και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Σε ρόλο ξεναγού η εκπρόσωπος του Δήμου Μαρία Κασιμάτη, ενώ παρών δήλωσε και ο Δήμαρχος του νησιού Στράτος Xαρχαλάκης ο οποίος δήλωσε στα Omorfa taxidia : «Τα Κύθηρα είναι ένα μεγάλο και όμορφο νησί, το οποίο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον στο επισκέπτη, αφού θα δει τα ιστορικά κατάλοιπα όσων κατακτητών πέρασαν από εδώ από την αρχαία ως τη νεότερη ιστορία. Ο πολιτισμός και η ιστορία είναι έντονα στο νησί μας, ενώ έχει προσεχθεί ιδιαίτερα στον οικιστικό και περιβαλλοντικό τομέα. Είμαι σίγουρος ότι τόσο τα Κύθηρα, όσο και οι άνθρωποί του με τη ζεστή φιλοξενία τους, θα αποζημιώσουν τον επισκέπτη.» Η μετάβαση και επιστροφή της αποστολής μεταξύ Θεσσαλονίκης – Κυθήρων έγινε με ειδικά ναυλωμένη πτήση από την Astra Airlines η οποία ήταν και υποστηρικτής αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδιού.
Η εταιρεία μας εκπροσωπήθηκε απο τον ιδιοκτήτη κο Κασδερίδη Νικόλαο καθώς και απο τα στελέχη πωλήσεων και οργάνωσης Πάνο Αθανάσιο, Τσιγαρά Ελένη, Παντελίδου Κατερίνα & Κορωναίο Ξενοφών.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ :
κο ΒΕΛΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ - VELONIS TOURS ΚΑΤΕΡΙΝΗ
κο ΒΙΣΒΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ - VIS TRAVEL ΒΟΛΟΣ
κο ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - VOULGARIS TRAVEL ΛΑΡΙΣΑ
κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - EFILIAL TRAVEL ΛΑΡΙΣΑ
κα ΠΑΠΑΔΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - EFILIAL TRAVEL ΛΑΡΙΣΑ
κα ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ - MAVROEDIS TRAVEL ΚΑΤΕΡΙΝΗ
κα ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑ - KASKAMANIDIS TOURS ΦΛΩΡΙΝΑ
κα ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - CHRISSIDIS TRAVEL ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
κα ΝΤΑΝΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ - MOUZENIDIS TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κα ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ - BRITANNIA TOURS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κα ΑΛΑΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΑCHILLEAS TOURS ΒΕΡΟΙΑ
κο ΚΩΣΤΑΒΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - AVENUE TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κο ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - AEROGRAMMI TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κο ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ - RODOPI TOURS ΚΟΜΟΤΗΝΗ
κο ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ - KATSIOKALIS TRAVEL ΝΑΟΥΣΑ
κα ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - KATSIOKALIS TRAVEL ΝΑΟΥΣΑ
κο ΚΑΙΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟ - NATASSA TRAVEL ΛΑΡΙΣΑ
κα ΜΑΜΕΚΑ ΦΑΝΗ - ORIZONTES TRAVEL ΛΑΡΙΣΑ
κο ΓΕΡΟΦΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ - GEROFOTIS TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κο ΓΙΟΥΜΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ - TRAVEL PLAN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κα ΤΣΙΝΓΚΑ ΕΛΕΝΗ - ΑΙR TRAVEL CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κα ΤΑΜΠΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ - LIFE TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κα ΛΙΖΑ ΧΑΤΙΜΠ - εκπρόσωπος ASTRA AIRLINES
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ :
κο Γεωργιάδη Παναγιώτη - Omorfa Taxidia
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ :
------------------------
Πηγή: fly-drive.gr
------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου