Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ. Αδικαιολόγητη Καθυστέρηση Πρόσληψης Εποχιακού Εργατικού Προσωπικού

Η φετινή καθυστέρηση στην πρόσληψη του προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών στους Δήμους υπερβαίνει κάθε λογική και η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών που εγκρίνει και τη διενέργεια των προσλήψεων ορισμένου χρόνου. 

Με πρόσχημα τις εκλογές, η σχετική εγκύκλιος ήρθε στους Δήμους το Μάρτιο και σήμερα (23 Ιουνίου) δεν έχουμε προσλάβει ακόμα τους οδηγούς, τους εργάτες καθαριότητας, τους υδραυλικούς και τους ηλεκτρολόγους... 
  
Ο κόσμος διαμαρτύρεται (και δικαίως) αλλά οφείλει και να γνωρίζει... να γνωρίζει ότι χρειαζόμαστε καθημερινά 5 οδηγούς και 5 εργάτες για 5 οχήματα και διαθέτουμε προσωπικό μόνο για 2!
Να γνωρίζει ότι για ένα τεράστιο δίκτυο ύδρευσης, παλιό, εκτεταμένο, δαιδαλώδες και με συχνές βλάβες έχουμε μόνο 2 υδραυλικούς, ενώ θα έπρεπε να είχαμε 5! 
Υπάρχουν ευθύνες για την κατάσταση αυτή αλλά δεν είναι της παρούσης.. όλα στην ώρα τους... προς το παρόν ας ελπίσουμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι "φωστήρες" του αρμοδίου Υπουργείου (που όταν τους ρωτάς κάτι γίνονται ξαφνικά αναρμόδιοι) δεν θα επιτρέψουν ξανά τέτοια φρικτή και αδικαιολόγητη καθυστέρηση και θα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους Δήμους να προσλαμβάνουν το ανταποδοτικό προσωπικό από την 1η Απριλίου και όχι τον Ιούλιο...
 Έλεος...
-------------------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης Δήμαρχος Κυθήρων
-------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου