Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τατούλης: “Η κυβέρνηση να υλοποιήσει τη νωπή εντολή που έλαβε ή να φύγει”

Tatoulis


«Η μόνη αποδεκτή εθνικά κόκκινη γραμμή είναι η αυστηρή παραμονή της Ελλάδας στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης», τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, συμπληρώνοντας ότι «στην ευρύτερη πολιτική απήχηση του δημοψηφίσματος δεν υπάρχει άλλη απάντηση από το “ναι”».
Ο περιφερειάρχης δήλωσε ακόμη ότι το πολιτικό διακύβευμα πλέον δεν είναι η αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα, αλλά η παραμονή στην ΕΕ και την ευρωζώνη.
Πάντως ο κ. Τατούλης επέκρινε ως «εντελώς απαράδεκτη την επίσκεψη ευρωπαίων προσωπικοτήτων ή αξιωματούχων στην Ελλάδα, ώστε να κατευθύνουν την ψήφο των ελλήνων προς τη μία ή την άλλη άποψη, γιατί η ενέργεια αυτή συνιστά ευθεία παρέμβαση και εμπλοκή στα εσωτερικά θέματα της χώρας μας».
Χαρακτήρισε τέλος ως το μεγαλύτερο πολιτικό επίτευγμα των τελευταίων σαράντα χρόνων την ευρωπαϊκή παρουσία της Ελλάδας και, αφού επέκρινε προηγούμενες κυβερνήσεις για λάθος διαχείριση στα μείζονα αυτά ζητήματα, τόνισε ότι οι πολίτες δεν θα αφήσουν να χαθεί ό,τι πέτυχαν με θυσίες. 
πηγή  http://laconialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου