Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ 1Ης ΕΩΣ 15Ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Φωτογραφία του π.Παναγιώτης Αρώνης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ
ΑΠΟ 1Ης ΕΩΣ 15Ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
1. Κάθε ημέρα του Δεκαπεντισμού από 1ης μέχρι 13ης εκτός Σαββάτου, παραμονής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου μας και παραμονής της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγιάς μας, θα τελείται η Ιερά Παράκλησις:
α) Εις τον Ενοριακό Ναό της Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως στις 6:30μ.μ..
β) Εις τον Ιερό Ναό Παναγίας στο Παραδείσι στις 7:30μ.μ.
2. Θεία Λειτουργία θα τελείται:
α) Εις τον Ιερό Ναό Παναγίας στο Παραδείσι κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.
β) Εις τη Νεάπολη σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα (Πέμπτη στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου, Παρασκευή στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου, Σάββατον στον Ι. Ν. Αγίας Μελάνης, Κυριακή στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος)
3. Την 6η Αυγούστου εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30μ.μ. θα τελέσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραδεισίου την Ιερά Παράκληση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, θα ομιλήσει και θα ευλογήσει το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγίας μας Εκκλησίας.
4. α)Την 15ην Αυγούστου εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παραδείσι. Την παραμονή το εσπέρας στις 7:30 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός Εσπερινός ενώ την ημέρα της εορτής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
β) Θεία Λειτουργία θα τελεστεί και εις τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νεάπολη.
Ο εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εύχονται εις όλους τους ευσεβείς χριστιανούς ο Πανάγιος Θεός να χαρίζει υγεία, χαρά και ευτυχία και η Μεγαλόχαρη Παναγία μας να σκεπάζει με τη Θεία Σκέπη της όλα τα παιδιά της.

Φωτογραφία του π.Παναγιώτης Αρώνης.
Φωτογραφία του π.Παναγιώτης Αρώνης.
Φωτογραφία του π.Παναγιώτης Αρώνης.
Φωτογραφία του π.Παναγιώτης Αρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου