Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αιχμηρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Γρηγοράκο

ekab
Προεκλογική σκοπιμότητα “βλέπει” η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την πρόσφατη ερώτηση του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου προς τον υπουργό Υγείας, η οποία έκανε λόγο για απαξίωση του συστήματος υγείας στο νομό. Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:
O κ. Γρηγοράκος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ και υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, που «εξετέλεσε» την αποστολή της, μόλις πριν έξι μήνες, θυμήθηκε σήμερα να ασχοληθεί με τα ζητήματα της υγείας, κάνοντας ερώτηση προς τον υπουργό κ. Κουρουμπλή.
Ο κ. Γρηγοράκος, πιθανολογώντας εκλογές, προσπαθεί με ευτελείς και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης, να αποσείσει τις ευθύνες του και τις ευθύνες των κυβερνήσεων που υπηρέτησε, για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. Άραγε, αυτό ήταν το άρτιο σύστημα υγείας που είχε δημιουργήσει και το οποίο, όπως υπονοεί ο κ. Γρηγοράκος, κατέρρευσε σε έξι μόλις μήνες;
Αυτά που περιγράφει ο κ. Γρηγοράκος στην ερώτησή του είναι κυρίως έργο δικό του, δεδομένου ότι η κύρια ενασχόλησή του ως υπουργός, εκτός από το να ψηφίζει μνημόνια και περικοπές στην υγεία, ήταν οι πελατειακές και ρουσφετολογικές εξυπηρετήσεις, οι προεκλογικές φιέστες και οι λογοδιάρροιες χωρίς αντίκρισμα.
Η αγωνία του για την πολιτική του επιβίωση είναι προφανής, θα θερίσει ό,τι έσπειρε”. 
Πηγή  http://laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου