Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μια πτήση πάνω από το μαγευτικό Τσιρίγο!

Αχ, Ελλαδάρα μου!
Με τον ήλιο, τις θάλασσες, το φως σου το μοναδικό! Έχεις την τύχη να κλείνεις στην αγκαλιά σου τόσους υπέροχους προορισμούς!
Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού, αλλά και το χρυσό της αμμουδιάς, γεμίζουν όλο το χρόνο το μυαλό και την καρδιά μας.
Και όσο ο καιρός ζεσταίνει αυτές οι εικόνες γίνονται όλο και πιο ζωντανές και πολλοί από εμάς ξεκινάμε, έστω και θεωρητικά, να οργανώνουμε το χάρτη των διακοπών μας.
kaladi2
Τα Κύθηρα ή αλλιώς Τσιρίγο, όπως ήταν και η παλαιότερη ενετική ονομασία του νησιού, βρίσκονται στη Νότιο Ελλάδα, νότια του νομού Πελοποννήσου και ακόμη νοτιότερα της Ελαφονήσου και του Καβομαλιά.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να θαυμάσεις από ψηλά τα υπέροχα Κύθηρα που αν δεν τα έχεις επισκεφτεί, αξίζει να τα εντάξεις στους μελλοντικούς προορισμούς των αποδράσεών σου. Αν πάλι είχες την τύχη να βρεθείς εκεί, τότε οι αναμνήσεις θα ξυπνήσουν και σίγουρα θα σε οδηγήσουν για άλλη μια φορά στο νησί της Αφροδίτης.

Ο Πλάτωνας αναφέρει πως κατά τη μυθολογία, τα Κύθηρα ήταν το νησί της θεάς του έρωτα, της Κυθέρειας, Ουρανίας Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη, κατά το μύθο, γεννήθηκε στη θάλασσα των Κυθήρων, όταν έπεσαν σε αυτήν τα αποκομμένα από τον Κρόνο γεννητικά όργανα του πατέρα του Ουρανού.
Πηγή  kl2real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου