Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσίαση υποψήφιων βουλευτών Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ Λακωνίας και δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά - Κυριακή, 13.09.2015‏

Σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Ξενοδοχείο Sparta Inn στην Σπάρτη η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, παρουσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά. Οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράτξης είναι ο Σπανάκος Νίκος, η Πολυμενάκου Χριστοφίλη, η Πλατανα Πολύτιμη, ο Αντωνάκος Μανώλης και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη Σπάρτη
Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης δημιουργούν μια εικονική προεκλογική πραγματικότητα.
Ο κ. Μεϊμαράκης παριστάνει το λύκο, που έγινε αρνάκι. Όμως η Δεξιά δεν αλλάζει και όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.
Ο κ. Τσίπρας, απ΄την άλλη μεριά, παριστάνει το νέο χωρίς να έχει να πει τίποτα το καινούριο. Τον γνώρισαν, όμως. Τον δοκίμασαν.
Κανείς δεν τους πιστεύει.
Τώρα έχει έρθει η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής.
Τρίτη δύναμη, τρίτη εντολή, πρώτη επιλογή όσων μας τίμησαν στο παρελθόν.
Να ξαναβρεθούμε στο σπίτι μας, να ξανασυναντηθούμε στην κάλπη.
Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής της σταθερότητας και της συνεργασίας.
ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΩΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
 ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Φίλες και φίλοι,
Είμαι πολλαπλά συγκινημένος γιατί είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα. Πριν από 20 χρόνια μίλαγα πάλι από αυτό το ξενοδοχείο, από αυτό το βήμα όταν κατέβηκα για πρώτη φορά βουλευτής. Έχω επίσης ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί σήμερα βλέπω το σπίτι μας γεμάτο.
Πρόεδρέ μου,
Το σπίτι μας είναι γεμάτο, ξαναγύρισαν οι φίλοι μας. Είναι όλοι εδώ. Λίγοι έχουν μείνει έξω. Τους περιμένουμε και αυτούς.
Είμαι συγκινημένος γιατί σήμερα είναι εδώ μαζί μου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Και είναι μεγάλη τιμή για μένα γιατί τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον εκπροσωπεί η κόρη του Γιώργου Γεννηματά. Την γνωρίζω από παιδί. Έρχεται πολύ συχνά στη Λακωνία γιατί μας αγαπάει. Πάντα διακριτική, πάντα φιλική, πάντα ανθρώπινη.
Σήμερα λοιπόν η Πρόεδρός μας δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής που το έχει τόση ανάγκη ο τόπος. Η Φώφη Γεννηματά εκφράζει το καινούργιο και όχι το παλαιό. Εκφράζει την καινούργια πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης για να βγούμε από τα αδιέξοδα.
Η Φώφη Γεννηματά έχει έναν καινοτόμο πολιτικό λόγο, το ΠΑΣΟΚ έχει εκσυγχρονιστεί πια. Οι παλαιοί μας φίλοι είναι πλέον κάπου άλλου.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ξανά ενωμένο, δυνατό για να δώσουμε μια ιδιαίτερη μάχη: τη μάχη της δημοκρατίας για τον νομό.
Είμαι σίγουρος ότι οι δημοκράτες πολίτες της Λακωνίας, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας δεν θα αφήσουν να φυτρώσει στον τόπο ένα μόρφωμα που είναι καρκινογόνο. Γιατί αν φυτρώσει αυτό το μόρφωμα της ακροδεξιάς στη Λακωνία, τότε να ξέρετε ότι δύσκολα θα φύγει.
Μιλούσα χθες με τους δημάρχους και τους είχα πει ότι θα πρέπει όλοι στη Λακωνία να προσέξουμε κάτι. Αν φυτρώσει το κακό στη Λακωνία θα τους έχουμε δίπλα μας ως νόμιμους εκπροσώπους του λαού. Θα έχετε πάντα ένα «όχι» δίπλα σας.
Γι’ αυτό αγαπητή κυρία Πρόεδρε, τη Δευτέρα το πρωί η Λακωνία θα έχει άλλη μια θετική ψήφο για τη χώρα. Θα είμαστε εμείς μαζί, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με αυτά τα εξαίρετα παιδιά που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, που είναι ότι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή ο νομός. Και θέλω να τα ευχαριστήσουμε γιατί δίνουν μια μάχη για την παράταξη, δίνουν μια μάχη για να υπάρξουμε εδώ ζωντανοί ξανά, για να κάνουμε μια καινούργια αρχή.
Αγαπητή Πρόεδρε,
Ξέρω τις ευαισθησίες σου, ξέρω τους αγώνες που δίνεις και ξέρω ότι έρχεσαι από τα Ιωάννινα για να είσαι σήμερα εδώ με τους Λάκωνες πολίτες.
Σ’ ευχαριστούμε που ήρθες για να μας πεις αυτό που ονειρευόμαστε όλοι. Το έχουμε ανάγκη για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας. Πρέπει να κάνουμε όνειρα ξανά, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο αφήγημα στην κοινωνία για να αρέσουμε ξανά, όπως είχε πει η Μελίνα Μερκούρη. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν αρέσαμε. Κάναμε πράγματα που δεν άρεσαν στους πολίτες.
Τώρα ήρθε η ώρα η δική σου για να αρέσουμε, για να πάμε ξανά μπροστά!
Καλή δύναμη στον αγώνα και με τη νίκη. Με τη νίκη όχι μόνο στη Λακωνία αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Γιατί ο νικητής τη Δευτέρα τον πρωί θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου