Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

BATIKA.Το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού της Νεάπολης θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με σύγχρονο γεφύρι της Άρτας,,,

Ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και πάλι μετά την διακοπή λόγω ης τουριστικής περιόδου και ίσως του capital control …. ? οι εργασίες για την κατασκευή των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού στην πόλη της Νεάπολης .
Το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού της Νεάπολης θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει με σύγχρονο γεφύρι της Άρτας λόγω των πολλών καθυστερήσεων για διάφορους λόγους από την ημέρα που το αποφάσισε η τότε κοινοτική αρχή της Νεάπολης του Παναγιώτη Κοκκινάκη μέχρι και σήμερα που το εκτελεί η Δημοτική αρχή του Δήμου Μονεμβασίας του Ηρακλή Τριχείλη , παιδιά είμαστε τότε και γεράσαμε ...
Από σαράντα κύματα έχει περάσει η κατασκευή αυτού του έργου που είναι έργο πνοής για την πόλη της Νεάπολης και το τελευταίο χρονικό διάστημα μόνο χάρη της άοκνης προσπάθειας του Δημάρχου Μονεμβασίας συνεχίζεται αφού έχει αφιερώσει πολλές Εβδομάδες από τα καθήκοντα του για την επίλυση των συνεχών και απρόβλεπτων καθυστερήσεων και ο ίδιος έφτασε να ξημεροβραδιάζεται στο Υπουργείο , ως όφειλε φυσικά.
Η Δημοτική αρχή του Δήμου , και βασικά ο Δήμαρχος για να κυριολεκτούμε αφού γνωρίζουμε από αυτοδιοίκηση , αντιλαμβανόμενος τη σημασία του έργου αυτού για την πόλη της Νεάπολης πρέπει να ενημερώνει κατά την γνώμη μας σε τακτά χρονικά διαστήματα τους κατοίκους για την εξέλιξη του έργου , στο κάτω κάτω της γραφής τον συμφέρει και πολιτικά παρότι δεν το έχει ανάγκη .


 Πηγή

Stathakis Panagiotis




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου