Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Το Γύθειο επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

000Το Γύθειο επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 στα πλαίσια της περιοδείας του στη Λακωνία ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Δημαρχιακό Μέγαρο Γυθείου όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο. Ο κ. Ανδρεάκος ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τα έργα ανάπτυξης που υλοποιούνται αυτή τη περίοδο στο Δήμο ενώ οι δυο άντρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης προσέφερε στον κ. Μητσοτάκη, ένα φωτογραφικό αφιέρωμα της Μάνης και τη σημαία της Μάνης, ως ενθύμιο από την επίσκεψή του στο Δήμο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Τουριστικό περίπτερο της πόλης, όπου ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρισταμένους. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με όλους τους πολίτες και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Ο κ. Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη πόλη του Γυθείου, δήλωσε τα εξής: ”Βλέπω στα μάτια των Νεοδημοκρατών την επιθυμία το κόμμα να μεγαλώσει, να γίνει παράταξη”.

githio-click.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου