Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.Παράταση έως 16/12 για τις ασφαλιστικές εισφορές ΟΓΑ


Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης γνωστοποίησε πως, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ για το α’ εξάμηνο του 2015 παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, καθώς και των τριμηνιαίων – εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων με ειδοποιητήρια που λήγουν στις 30/11.
Επίσης, έως 16/12 παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τρεχουσών εισφορών α’ εξαμήνου 2015 των ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις (100 δόσεων, “Πάγια”, “Νέα Αρχή”). Για να μην εκπέσουν όμως από τη ρύθμιση, οι ασφαλισμένοι αυτοί θα πρέπει να πληρώσουν έως και τη Δευτέρα 30/11 τη δόση μηνός Νοεμβρίου 2015 και τυχόν ληξιπρόθεσμες δόσεις.
Τέλος, όσον αφορά στην έντονη φημολογία για νέα καθολική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, ο βουλευτής ενημερώνει πως “οι όποιες αυξήσεις παρατηρήθηκαν σε κάποια μερίδα ασφαλισμένων οφείλονται στην «ωρίμανση» και αλλαγή του ασφαλιστικού τους κλιμακίου. Συνεπώς, δεν πρόκειται για νέα αύξηση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου