Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Από τη Χώρα Κυθήρων 
Κύθηρα 8 /12/2015
                            
                                                 Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ
Μετά την ολοκλήρωση (σχεδόν, ποσοστό 98%) των εργασιών ανακαίνισης και αποκατάστασης του Μουσείου Κυθήρων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε, όλους όσους συνετέλεσαν στο πιο πάνω έργο με  τόση ευσυνειδησία και επιμέλεια ώστε  το νησί μας να αποκτήσει ένα ακόμη πολύτιμο κόσμημα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κυρία Ελένη Τζωρτζοπούλου  η οποία προς τούτο ίδρυσε το σύλλογο «Φίλοι Μουσείων», επιστράτευσε ομογενείς από την Αυστραλία οι οποίοι έγιναν μέλη του συλλόγου και όλοι μαζί  πήγαν στο Αρμόδιο Υπουργείο και ζήτησαν και παρακάλεσαν. (Η Κυρία Τζωρτζοπούλου είναι γεννημένη στην Αυστραλία, στην Πατρίδα ήρθε 22 ετών)    

Το σύλλογο βόησε και ο Πρόεδρος του Κυθηραϊκού Συνδέσμου. (Ο Σύνδεσμος τη δεκαετία του 1970 είχε δωρίσει  την Αίθουσα για να στεγαστεί το Μουσείο).


Ένα τεράστιο Ευχαριστώ οφείλουμε και στην Ομάδα των Αρχαιολόγων με αρχηγό την ακούραστη Προϊστάμενη κυρία Χρυσουλάκη η οποία εργάστηκε με τόσο ζήλο και ενδιαφέρον που μας άφησε όλους άφωνους.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον εργολάβο κύριο Ηλιάδη γιατί και αυτός όπως  και τα συνεργεία του ήταν όλοι τους ιδιαίτερα ευσυνείδητοι και σωστοί.


              Για τους λίγους εναπομείναντες κατοίκους της Χώρας Κυθήρων 
------------------------------
Μανόλης Δαπόντε
------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου