Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΧΕΣ ! ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Αγαπητές συμπατριώτισσες/συμπατριώτες,

Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών θέλω να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.
Ο χρόνος που φεύγει υπήρξε ελπιδοφόρος αλλά και δύσκολος. Οι δοκιμασίες για τον ελληνικό λαό, επακόλουθο της λιτότητας των μνημονίων και της ύφεσης, συνεχίστηκαν. Συγχρόνως, μέσα απ’ τους αγώνες του λαού, που αντιτάχθηκε στους εκβιασμούς, αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά τα προτερήματα της αλληλεγγύης και της αντίστασής του με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα. Ο λαός για άλλη μια φορά επέδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία και ωριμότητα.
Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τις μεγάλες δυσκολίες που περνά η χώρα. Ευχαριστεί τον λαό για την εμπιστοσύνη που της δείχνει ώστε να χειριστεί στην δύσκολη αυτή συγκυρία τα προβλήματά του και να δώσει λύσεις με γνώμονα το συμφέρον των πολλών. Ήδη, τα πρώτα θετικά σημάδια σταθεροποίησης της οικονομίας ήρθαν με την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την μηδενική ύφεση με την οποία κλείνει το 2015. Αυτό που μας χρειάζεται τώρα, είναι, με πίστη στις δυνάμεις μας, να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που απομένουν και να απεγκλωβιστούμε οριστικά από τα μνημόνια και την εποπτεία των δανειστών.  Παράλληλα, να προωθήσουμε αποφασιστικά τα φιλολαϊκά μέτρα που θα μας οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Εύχομαι, και θα αγωνιστώ, το 2016 να είναι μια χρονιά που θα αφήνει πίσω της την σκληρότητα της τελευταίας πενταετίας. Με δύναμη, γνώση, ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση, όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε τις πανανθρώπινες αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας.
Χρόνια Πολλά,
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά
Σταύρος Αραχωβίτης
Βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου