Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κυθήρων στοχεύοντας στην καλύτερη οργάνωση και συνεργασία των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου στο νησί, διοργανώνει συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού στα Κύθηρα, στοχεύοντας στη συνεργασία, στην ανταλλαγή απόψεων και στην καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων για τη νέα τουριστική περίοδο 2016. 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι πιο κάτω συναντήσεις : 
1.ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ  
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00΄μμ : Συνάντηση με τους Ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες πάσης φύσεως καταλυμάτων των Τοπικών Κοινοτήτων Κυθήρων, Λιβαδίου Κοντολιανίκων, Μυρτιδίων, Καρβουνάδων, Φρατσίων και Μυλοποτάμου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ξενοδοχείου “Αποσπερίδες”  στο Λιβάδι. 
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:00΄μμ : Συνάντηση με τους Ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες πάσης φύσεως καταλυμάτων των Τοπικών Κοινοτήτων Αρωνιαδίκων, Φριλιγκιανίκων και Μητάτων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του εστιατορίου “Σωτήρης”  στον Αυλαίμωνα. 
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:00΄μμ : Συνάντηση με τους Ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες πάσης φύσεως καταλυμάτων των Τοπικών Κοινοτήτων, Λογοθετιανίκων, Ποταμού και Καραβά. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου  στον Ποταμό. 
2.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:00΄μμ : Συνάντηση με τους επαγγελματίες της εστίασης, (εστιάτορες, ιδιοκτήτες Καφετεριών, Καφενείων, Μπαρ, Αναψυκτηρίων, Καντινών κλπ.) και τους ιδιοκτήτες Εμπορικών και Τουριστικών επιχειρήσεων, (εμπορικά καταστήματα, είδη λαϊκής τέχνης, σουβενίρ κλπ). Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λεοντσινείου Πνευματικού Κέντρου  στο Κεραμωτό. 
Θεωρούμε ότι οι συναντήσεις αυτές μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν σε διάφορους τομείς και παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων. 
Διευκρινίζουμε  ότι στις συναντήσεις αυτές, που δεν είναι γενικού ενδιαφέροντος,  μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά και μόνο οι επαγγελματίες των κατηγοριών που αναφέρονται πιο πάνω, οι Τοπικοί Πρόεδροι, οι Πρόεδροι τοπικών συλλόγων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου