Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Aγροτικός σύλλογος “Ευρώτα”ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Εδώ και αρκετούς μήνες ο αγροτικός σύλλογος “Ευρώτα” βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις και συζητήσεις με εκπροσώπους της κυβερνήσεις σε θέματα που αφορούν τα προς ψήφιση νομοσχέδια που αφορούν την ασφάλιση και φορολόγηση των αγροτών . 
Ο διάλογος αν και συνεχείς υπήρξε άκαρπος αφού η εμμονή της κυβέρνησης στην τήρηση των μνημονιακών της υποσχέσεων δεν αφήνει περιθώρια σύγκλησης σε κανένα επίπεδο. 
Ο αγροτικός σύλλογος “Ευρώτα” και η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου αποφάσισαν ομόφωνα να μην συμμετάσχουν σε άλλες προσχηματικές συζητήσεις. Θεωρούμε πως απ τη στιγμή που το θέμα του ασφαλιστικού -φορολογικού συζητήθηκε πριν λίγες μέρες με τον ίδιο τον πρωθυπουργό ,όπου και τέθηκαν οι προτάσεις και των δυο πλευρών δεν ωφελεί ένας διάλογος παρωδία χωρίς να έχουν πρώτα απαντηθεί επίσημα τα καίρια ζητήματα που θέσαμε. 
Αρνούμαστε να γίνουμε “διαβουλευτικό” άλλοθι κανενός κ Αραχωβίτη και δεν αποδεχόμαστε την πρόσκληση για συζήτηση στα γραφεία του Σύριζα Λακωνίας .Θέσαμε τα ζητήματα αρμοδίως και αρμοδίως περιμένουμε εγγράφως τις απαντήσεις.
Αγροτικός σύλλογος Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου