Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σε απεργιακό κλοιό και η Μονεμβάσια: Αγρότες και επαγγελματίες αύριο στο δρόμο

Με το σύνθημα “αν δεν αγωνιστούμε, θα αφανιστούμε”, η συντονιστική επιτροπή αγροτών του δήμου Μονεμβασίας καλεί όλους τους φορείς και πολίτες της περιοχής να συμμετάσχουν δυναμικά και ενεργά στη μεγάλη αυριανή απεργία. Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το νοσοκομείο Μολάων στις 10.00′ το πρωί.
Κλειστά όλα τα καταστήματα και στη Μονεμβάσια
Εξάλλου, η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας με απόφασή της καλεί τα μέλη της και το σύνολο του επαγγελματικού κόσμου να κρατήσουν αύριο κλειστά τα καταστήματα, τα γραφεία, τις βιοτεχνίες και γενικά τις επιχειρήσεις τους:
“Η αντίδραση αυτή είναι η ελάχιστη που μπορεί να λάβει χώρα, προκειμένου να δείξουμε κι εμείς, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, ότι η οικονομική κατάσταση των ελλήνων επαγγελματιών είναι πλέον απολύτως οριακή.
Ελπίζουμε πως και με τη δική μας ενεργό συμμετοχή η κυβέρνηση και οι δανειστές θα αντιληφθούν την παράνοια και την παρεκτροπή που κρύβουν τα νέα μέτρα (ασφαλιστικό – φορολογικό) και θα επαναξιολογήσουν τη στάση τους προσερχόμενοι σε διάλογο με την κοινωνία και τους πολίτες.
Παράλληλα καλούμε τους επαγγελματίες της Μονεμβάσιας να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα λάβουν χώρα στους Μολάους αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα (Σπάρτη, Αθήνα κλπ), αλληλέγγυοι προς τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους (αγρότες, εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, ανέργους κλπ). Πρόκειται ίσως για μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχουμε ως κοινωνία, να ακουστεί μαζικά και δυνατά η φωνή μας.
Η Μονεμβάσια την Πέμπτη θα είναι μία νεκρή πόλη. Αγώνας κι επιδίωξή μας είναι αυτό να συμβεί μόνο για μία μέρα και όχι για την υπόλοιπη ζωή μας”.
Πηγή  http://www.laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου