Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Θετικές ενέργειες επικροτούνται και προβάλλονται!


Θετικές ενέργειες επικροτούνται και προβάλλονται!
Δεν μπορώ να μην επαινέσω, να μην επικροτήσω τις σωστές ενέργειες.
Μετά χαράς ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα στελεχών της δημοτικής αρχής, να συμβάλλω στην υλοποίηση ενός έργου το οποίο εμείς σαν δημοτική αρχή και προσωπικά εγώ ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, είχαμε εμπνευστεί, σχεδιάσει και αδειοδοτήσει.
Αφορά την ανόρυξη τεσσάρων γεωτρήσεων, έργο το οποίο όταν ολοκληρωθεί αναμένεται να λύσει προβλήματα που έχουν σχέση με την επάρκεια ύδατος σε αρκετές περιοχές του νησιού μας.
Μετά χαράς διαπιστώνουμε ότι υλοποιείται από την σημερινή δημοτική αρχή. 
Με αυτές τις σκέψεις βρεθήκαμε χθες με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Ζαντιώτη και σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κομηνό. 
Ελπίζω να έχει συνέχεια η συνεργασία για το καλό του τόπου μας. 
Θέλω να πιστεύω ότι σιγά σιγά θα επικρατήσει η λογική, θα ακυρωθεί η πολιτική του μηδενισμού, θα κερδίσουν οι αντικειμενικές θέσεις, θα κερδίσει η άποψη της αναγνώρισης του έργου που έχει γίνει.
Πιστεύω ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν οι σημερινοί κρατούντες, ότι μέτρο σύγκρισης θα αποτελέσει το έργο τους και όχι τα λόγια και τα κείμενά τους.
Η διαδικασία εγκρίσεων και αδειοδότησης του έργο, ήταν πολυετής για να φθάσει στη φάση υλοποίησης.
Η γεώτρηση που ξεκίνησε σήμερα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει εφεδρικά, να αποτελεί εναλλακτική λύση στο σύστημα υδροδότησης των περιοχών, Παλαιοπόλης, Αβλέμωνα, και Διακοφτίου.
Οι παραπάνω λόγοι μαζί με την ικανοποίησή μου, όταν βλέπω να υλοποιείται ένα έργο για το οποίο έχω κοπιάσει, επέβαλαν την φιλοξενία εκ μέρους μου, στον αντιδήμαρχο και στο συνεργείο της υλοποίησης του έργου, αφού η πρώτη γεώτρηση γίνεται σε "Πάτρια Εδάφη".
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί από κανένα η συνάντηση αυτή.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου