Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΚΩΝΙΑ.Η "ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "Youth Lab For Environment"

Η "ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ "Youth Lab For Environment"
Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο έκλεισε η δράση "Youth Lab For Environment" στον Δήμο Ευρώτα για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων. 
Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές μέσα από εξαιρετικές μουσικές και χορευτικές παραστάσεις ήρθαν σε επαφή με την παράδοση και την κουλτούρα της χώρας μας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης.
Ο Δήμος Ευρώτα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Χορευτικό Όμιλο Σκάλας, τον Σύλλογο Χορού & Πολιτισμού "Κυψέλη", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κροκεών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαφνίου "Άγιος Γεώργιος", καθώς και τις χορωδίες "Λιμπρέτο" του Συλλόγου "Ευ Ζην" και "Λιόπετρα" του Συλλόγου "Νέοι Ορίζοντες" για την άψογη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην υλοποίηση της "Γιορτής Πολτισμού".
Η "φιλοξενία" προγραμμάτων διεθνούς εμβέλειας επιβεβαιώνουν την "εξωστρέφεια" του Δήμου Ευρώτα και τη γενικότερη πολιτική του στα ζητήματα του περιβάλλοντος και του εθελοντισμού, ενώ στόχος είναι η συνέχιση τέτοιων πρωτοβουλιών με κατεύθυνση την ευρωπαϊκή προοπτική του Δήμου

Πηγή   


Δήμος Ευρώτα - Municipality of Evrota





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου