Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μάνης για τις ανακοινώσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου

5Οργάνωση Μελών Αν. Μάνης του ΣΥΡΙΖΑ

Δυσάρεστη έκπληξη προκάλεσε η σκαιή και απαράδεκτη ανακοίνωση του «Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου» για την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Δήμο Αν. Μάνης.

Ο μαινόμενος «παράγοντας» του τόπου (εκεί που φτύνουν μετά δεν γλύφουν) με τη ανακοίνωσή του, την οποία υπογράφει ως «Δικηγορικός Σύλλογος»,  αποκάλεσε ανεπιθύμητο τον Υπουργό στην Μάνη. Βέβαια, ο ίδιος, είχε καλέσει σαν τοπικός παράγοντας του δήμου τον κ. Υπουργό να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της 17ηςΜαρτίου και μάλιστα ο ίδιος υπερηφανευόταν την επομένη της ανακοίνωσης ότι ο Υπουργός του έδωσε την κάρτα του και ότι συνομίλησαν μαζί….

Επειδή λοιπόν ενδέχεται η ανακοίνωσή του να ήταν και ο κύριος λόγος που προκλήθηκαν τα επεισόδια στις 17 Μάρτη, τα οποία πολύ σωστά καταδίκασε ο δήμαρχος Αν. Μάνης, άμεσα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν:

  1. Ο δικηγορικός σύλλογος και οι δικηγόροι της περιοχής ήταν γνώστες της ανακοίνωσης;

  2. Συμφωνούν με το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης;

  3. Το δημοτικό συμβούλιο της Αν. Μάνης τι προτείνει και τι θα αποφασίσει για την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο καλεσμένος του από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;

  4. Υπάρχει τουλάχιστον η ευθιξία να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του καθώς και να παραιτηθεί;

Αντί λοιπόν αυτοί οι «παράγοντες» να χρησιμοποιούν τη θέση τους για να κάνουν μικροπολιτική και να δίνουν διαπιστευτήρια σε επιταγές άλλων, ας κοιτάξουν να ασχοληθούν με την επίλυση των προβλημάτων που τους έχουν εμπιστευτεί οι συνάδελφοί τους και οι κάτοικοι της Αν. Μάνης.

Υγ. 1 Φυσικά, καταδίκη από τον αυτόκλητο «Δικηγορικό Σύλλογο Γυθείου» για τα επεισόδια δεν υπήρξε.

Υγ. 2  Στη ΜΑΝΗ όποιος δεν σέβεται τον φιλοξενούμενο του, δεν σέβεται τον τόπο του.

Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΑΝ. ΜΑΝΗΣ- ΓΥΘΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου