Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Απάντηση Ανδρεάκου στην παρέμβαση Δημακόγιαννη

Απάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ανδρεάκου στην παρέμβαση του εκδότη της ''Αδούλωτης Μάνης'' κ. Δημακόγιαννη.
Στις 17 Μαρτίου τιμούμε στην Αρεόπολη την ιστορική έναρξη του αγώνα του ‘21, τιμούμε τους Αγώνες των προγόνων μας για την ελευθερία τούτου του τόπου, αγώνες που προκάλεσαν δέος σε όλο τον κόσμο και όλοι οι Έλληνες σήμερα υποκλίνονται στους συντελεστές του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους.
Στα 18 χρόνια που είμαι Δήμαρχος προσπαθήσαμε και πετύχαμε η μικρή γιορτή της Έναρξης της Ανεξαρτησίας να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και να τιμάται από πλήθος κόσμου και από την Πολιτική, Πνευματική και Στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας.
Αυτή τη γιορτή δυστυχώς κύριε εκδότα της Αδούλωτης Μάνης με πληθώρα δημοσιευμάτων προσπαθείτε να την υποβαθμίσετε να την αμαυρώσετε αναλαμβάνοντας το ρόλο «του τιμητή και του πατριώτη).
Ποιος είστε εσείς κύριε Δημακόγιαννη και ποιος σας αναγόρευσε προστάτη της Πατρίδας και του Έθνους;
Η πορεία του καθενός σ’ αυτό το τόπο  είναι γνωστή και το ήθος του έχει κριθεί από τους συμπολίτες μας.
Είμαι Δήμαρχος 18 χρόνια και δεν θα επιτρέψω σ’ εσάς να αφήσετε την παραμικρή υπόνοια για τη διαχείριση του Δήμου αλλά και για το ποιος αγωνίζεται για τον τόπο και ποιος όχι.
Και για να το πω ποιο Μανιάτικα εγώ την πατημασιά τη δική μου την έχω αφήσει.
Για την πατημασιά τη δική σας τι ισχύει;
Μήπως ξεχάσατε τα δρώμενά σας στο Σύλλογο Επαγγελματιών Μάνης;
Μαθήματα εθνικοφροσύνης κύριε Δημακόγιαννη οι συμπολίτες μας και εγώ προσωπικά δεν δεχόμαστε από εκπροσώπους πολιτικών μορφωμάτων που φθάνουν να ασχολούνται και με το ποιο παιδί απαγγέλει ποιήματα. Ούτε έχετε το πνευματικό και το πολιτικό ανάστημα να προσβάλλετε την Πολιτική, Στρατιωτική Ηγεσία του τόπου, τον κεντρικό ομιλητή , και τους συμπολίτες μας που αποδοκίμασαν και αποδοκιμάζουν τις έκνομες συμπεριφορές συνοδοιπόρων σας.
Όποιος προσπαθεί να κάνει μικροπολιτική σε μια Εθνική Εορτή κύριε Δημακόγιαννη αποτελεί όνειδος για το τόπο, ελπίζω δε σαν Δήμαρχος και Μανιάτης να μην είναι αυτή η επιδίωξή σας.
Η χώρα μας κινδυνεύει και δεν χρειάζεται πατριδοκάπηλους αλλά πατριώτες.
Υ.Σ.: Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σας, ασχολούμαι μόνο γιατί αναφερθήκατε στη 17η Μαρτίου με δημοσιεύματα που θίγουν την ιστορία του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου