Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Δημιουργία hotspot στο αεροδρόμιο Σπάρτης;

Σε ένα περίεργο δημοσίευμα, που ανοίγει ξανά (προτού καν κλείσει) το θέμα της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Λακωνία, προχώρησε το tro-ma-ktiko.blogspot.gr. Πρόκειται για ανάρτηση σχολίου που έκανε ανώνυμος αναγνώστης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θα δημιουργηθεί κέντρο υποδοχής προσφύγων -το αποκαλούμενο hotspot- στο αεροδρόμιο Σπάρτης, στο «Πυρί». Μάλιστα, ο ανώνυμος καταγγέλλων φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει ότι η «συμφωνία» έχει ήδη κλείσει, καθώς όπως αναφέρει, έχει πάρει το «πράσινο φως» από τη δημοτική Αρχή Σπάρτης, αλλά και την αντιπολίτευση του ΔΣ.
Aναλυτικά, το σχόλιο του αναγνώστη με τίτλο «Έτσι θα καταστρέψουν την πόλη του Λεωνίδα», έχει ως εξής:
«Είναι κοινό μυστικό στη Λακωνία... ότι θα φτιαχτεί κέντρο λαθρομεταναστών στη Σπάρτη  στο αεροδρόμιο... Ο δήμαρχος Σπάρτης, αριστερός, άλλα και η αντιπολίτευση ψήφισαν γι αυτό... Και με τη δοσιλογικη κυβέρνηση άλλο ένα κέντρο μαχαιροβγαλτών θα υπάρξει και στην ιστορική πόλη της Σπαρτής... Αυτή του Λεωνίδα, του Μενέλαου, του Παλαιολόγου, εδώ θα γίνει η ισλαμοποίηση της πιο αρχαίας και γνωστής πόλης του κόσμου...»
Πάντως, σε επικοινωνία που είχε ο “ΛΤ” με το δήμαρχο Σπάρτης, κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά το περιεχόμενο του παραπάνω δημοσιεύματος, ενώ δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί εγγράφως επί του θέματος στην εφημερίδα.
Πηγή http://www.lakonikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου