Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ.Τα Βάτικα μπορεί να είναι ωραία περιοχή, να έχουν ωραία προϊόντα αλλά σε παγκόσμιο επίπεοδ έχουν 2 μοναδικά χαρακτηριστικά.

Τα Βάτικα μπορεί να είναι ωραία περιοχή, να έχουν ωραία προϊόντα αλλά σε παγκόσμιο επίπεοδ έχουν 2 μοναδικά χαρακτηριστικά.
Το εξαιρετικό αιολικό δυναμικό
και την στρατηγική θέση μας ως πέρασμα στην παγκόσμια ναυτιλία
και αντί να προσπαθούμε να τα εντάξουμε με ένα συμβατό τρόπο στο οικοσύστημα της περιοχής μας και να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο που μπορεί παράγουν τα αφήνουμε βορά των επαγγελματιών επαναστατών..
η ανοησία και η αυτοκαταστροφή σε ένα εκρηκτικό μίγμα
Ο μύθος της Ήπιας Τουριστικής Ανάπτυξης δεν υπάρχει.
Απαιτείται στόχευση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου με όσο το δυνατόν (επαναλαμβάνω όσο το δυνατόν γιατί παραχωρήσεις θα πρέπει να γίνουν) προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα δημιουργήσουν ένα σοβαρό αστικό περιβάλλον στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης που θα στεγάσει την οικιστική και επιχειρηματική δραστηριότητα την σχετική τόσο με την ενέργεια και το εμπόριο όσο και με τους ιδιαίτερους τουριστικούς προορισμούς όπως η Ελαφόνησος, τα Κύθηρα και η Μονεμβάσια.
Η ικανοποίηση των ιδεοληψιών μιας μερίδας εμμονικών που συμπαρασύρουν πολλούς συμπατριώτες μας με τον θόρυβο που δημιουργούν και με την οικονομική ασφάλεια που έχουν στο τέλος θα επιφέρει δραματικές συνέπειες για τον τόπο που βέβαια θα ικανοποιούν τις εμμονικές αριστερίστικες απόψεις των ηγετών της "επανάστασης". Το κακο κεφάλαιο , οι καλοί αγωνιστές...
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ζήσουμε αυτό το εφιαλτικό σενάριο... Όχι για όσους έχουμε την δυνατότητα επιλογής αλλά για τους μονιμους κατοίκους της περιοχής που βουλιάζουν μέρα με την μέρα στην οικονομική εξαθλίωση...
Πηγή
Panagiotis Kranidiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου