Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ βρίσκεται από χθες στο νησί μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ βρίσκεται από χθες στο νησί μας μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής και από σήμερα το πρωί το κλιμάκιο ειδικευμένων Ιατρών εξετάζει δωρεάν τους κατοίκους στους σύγχρονους χώρους του νέου Νοσοκοκομείου Κυθήρων. Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται σοβαρές ανάγκες υγείας, χωρίς οι ασθενείς να επιβαρύνονται με έξοδα ή περιττές μετακινήσεις εκτός Κυθήρων. Η συνεργασία της Ομάδας με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου είναι εξαιρετική. Πριν λίγο ολοκληρώθηκαν και οι εκτελούμενες από νωρίς το πρωι εργασίες ασφαλτόστρωσης της συνδετήριας οδού του Νοσοκομείου με τον κεντρικό δρόμο (80μ.), που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόσκαιρη εκτροπή των αυτοκινήτων προς το Νοσοκομείο από τον δρόμο του Οσ. Θεοδώρου. Ζητούμε συγνώμη για την πρόσκαιρη μικρή ταλαιπωρία. Το έργο ολοκληρώθηκε και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η ασφαλτόστρωση σημαντικών τμημάτων δημοτικής οδοποιίας μέσα από την εργολαβία που προκήρυξε ο Δήμος μας, χωρίς κατατμήσεις δαπανών και πιστώσεων αλλά με τρόπο συγκεντρωτικό και μεγάλη εξοικονόμηση πόρων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί και παραδόθηκε η ασφαλτόστρωση στην εισοδο των Φρατσίων, σε ένα σημείο που τα προβλήματα του οδοστρώματος ήταν πάρα πολλά.
Πηγή
Stratos Charchalakis

Δελτίο Τύπου
Αποστολή στα Κύθηρα, 1-3 Απριλίου 2016
Η Ομάδα Αιγαίου, άμεσα ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δημάρχου Κυθήρων-Αντικυθήρων, θα πραγματοποιήσει σχετική αποστολή και θα επισκεφθεί τα Κύθηρα από την 1η έως και την 3η Απριλίου, 2016.
Στόχος της αποστολής είναι να διενεργηθούν ιατρικές εξετάσεις στην τοπική κοινότητα, σε ειδικότητες που παρουσιάζουν έλλειψη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας θα δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους των Κυθήρων και Αντικυθήρων να εξεταστούν δωρεάν από κλιμάκιο εθελοντών-ιατρών της Ομάδας σε ειδικότητες όπως Νευρολογία, Ορθοπεδική-Παιδοορθοπεδική, Οφθαλμολογία, Ψυχιατρική και ΩΡΛ.
Τα ιατρεία θα πραγματοποιηθούν στο νοσοκομείο Κυθήρων
/Ομάδα Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου