Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. «Δεν μπορώ μακριά σου» τραγουδά ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής Τόμης Γώγος



                                                   ΤΟΜΗΣ ΓΩΓΟΣ

                                         «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ»
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-5-16 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23-5-16
ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ





    «Δεν μπορώ μακριά σου» τραγουδά ο ταλαντούχος νεαρός ερμηνευτής Τόμης Γώγος σε ένα ολοκαίνουριο άκρως ανεβαστικό τραγούδι που αναμένεται να αποτελέσει το χιτ του καλοκαιριού.

      Τους στίχους έγραψε ο Γιάννης Βελονάς και τη μουσική ο AC Jackson

      Ο Τόμης Γώγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Από μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη του για το τραγούδι. Η πρώτη του ζωντανή εμφάνιση σε μια σχολική συναυλία ανέδειξε μια φωνή πολλά υποσχόμενη. Στα φοιτητικά του χρόνια συνειδητοποίησε πως η μουσική είναι πολύ σημαντική για τη ζωή του κι έτσι ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και συμμετείχε σε συναυλίες. Το πάθος και το συναίσθημα της φωνής του, σε συνδυασμό με τη μουσική παιδεία και το κέφι, του άνοιξαν δρόμους.

    «Μια παλιοψυχούλα», «Πέντε Λέξεις», «Απόψε Πουλάω», «Τρελός για Εσένα» είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που τον έκαναν γνωστό μέσα από τα ραδιόφωνα.

    Η συνεργασία του με την Final Touch ξεκίνησε το 2015 με το single «Μες στην αγκαλιά σου», συνεχίζεται με την επανέκδοση του «Πέντε Λέξεις», το single «Στάσου», το ολοκαίνουριο «Δεν μπορώ μακριά σου»  και επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου