Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΒΑΤΙΚΑ.ΠΑΡΑΛΙΑ "ΜΑΓΓΑΝΟ" ΚΕΔΡΟΔΑΣΟΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ

Φωτογραφία του χρήστη Συμβαίνει Τώρα.

Απόγευμα 8:15 αραγμένο συνεχώς εδώ και αρκετές μέρες και λίγο παρακάτω ακόμα τρία παρόμοια με δεμένες τέντες στους κέδρους με ολόκληρο τον εξοχικό εξοπλισμό εν ώρα μαγειρέματος σε μεταφερόμενο πετρογκάζ στην παραλία του Μάγγανου μόλις 10 μέτρα από το κυμοθάλασσο. Τηγανητά ψάρια παρακαλώ πάνω στην άμμο ανάμεσα στους κέδρους αναμμένο πετρογκάζ και είχε και συνέχεια...Φυσικά τα αξεσουάρ μαγειρέματος σκαλωμένα πάνω στους κέδρους.
Βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο στη χώρα τους ουτε καν θα τολμούσαν να το κάνουν είτε έχει πινακίδα απαγόρευσης ελεύθερου κάνμπιγκ είτε δεν έχει.
Και επίσης γνωρίζουν ότι με την δύση του ηλίου απαγορεύεται να παραμένουν πάνω στην παραλία με τα οχήματα τους.
Η αδιαφορία των αρμοδίων έχει αποτέλεσμα αυτής της εικόνας με πρόχειρους " καταυλισμούς " πολυτελείας με γεμάτα αυτοκίνητα με τρόφιμα από την χώρα τους και φυσικά κάτι αφήνουν κι εδώ....το άδειασμα και το πλύσιμο της χημικής τουαλέτας. 
Ενώ σε μικρή απόσταση υπάρχει ειδικός χώρος για τροχόσπιτα αποφεύγουν να πάνε εκεί διότι θέλουν και την θάλασσα στα πόδια τους και τα αυτοκίνητα τους ..μέσα στη θάλασσα και να μην πληρώνουν αντίτιμο για την παραμονή τους εδώ.
Πηγή 
Συμβαίνει Τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου