Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΛΑΚΩΝΙΑ.Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στον Δήμο Ευρώτα

Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών και Γυναικών 2016, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα κ. Σωτήρης Μένεγας εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέδραμαν την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, την Τροχαία Λακωνίας και το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας για την πολύτιμη αρωγή τους στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Δήμου Ευρώτα για την υποστήριξή του, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για τη φροντίδα και την επίβλεψη του τεχνικού μέρους της διοργάνωσης, τους Αντιδημάρχους Ευρώτα, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Περιστερίου, Γράμμουσας, Βρονταμά, Γερακίου, Αλεποχωρίου, Καρίτσας και Αγίου Δημητρίου για τη συνεισφορά τους στην οργάνωση και τέλεση των αγώνων και όλους τους εθελοντές που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο. Τέλος, ο κ. Μένεγας  συγχαίρει τους πρωταθλητές και ευχαριστεί όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τον Δήμο Ευρώτα και εύχεται να βρεθούν ξανά στην περιοχή του Ευρώτα.

Επιδίωξη του Δήμου Ευρώτα είναι η ετήσια φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων που προβάλλουν τον Δήμο και αναδεικνύουν τις δυνατότητες του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ευρώτα

Σωτήρης Μένεγας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου