Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Απεστάλη και Παραλήφθηκε η αδειοδότηση για την αρδευτική γεώτρηση της περιοχής του Γεφυριού του Κατουνιού

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, κατόπιν της παραλαβής των τελικών απαιτουμένων εγγράφων η Υπηρεσία υδάτων της περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε την επίσημη λειτουργία της αρδευτικής γεώτρησης στην περιοχή του Γεφυριού του Κατουνιού.


Σε επικοινωνία μας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γ.Κομηνό, επήραμε την διαβεβαίωση ότι από σήμερα θα ξεκινήσει η διάθεση του νερού άρδευσης σε βυτιοφόρα των κατοίκων της περιοχής, έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί το μέγιστο πρόβλημα της λειψυδρίας στην περιοχή και να μηδενισθεί η οιαδήποτε κατανάλωση και χρήση του νερού ύδρευσης για χρήση άρδευσης.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ιδιαίτερα την ευαισθησία της υπεύθυνης προϊσταμένης της υπηρεσίας υδάτων και την έγκαιρη απαγκίστρωση από τα χρονοβόρα γρανάζια των υπηρεσιών του Ελληνικού Δημοσίου.

Δυστυχώς αυτή η μαύρη κηλίδα της ατέρμονης δημόσιας γραφειοκρατίας είναι ίσως αυτη την στιγμή το μεγαλύτερο υπαρκτο πρόβλημα της Ελληνικής πραγματικότητας, και εκεί πρέπει βασικά να στραφεί πλέον η από 100ετίας ζητούμενη ανανέωση της δημόσιας διοίκησης....
 
Πηγή http://kithiraikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου