Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Αεροδρόμιο η ...Φυτώριο το "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης" ;;;;


Σήμερα λάβαμε στην σελίδα μας ένα mail από ένα καλό φίλο, όχι μόνο δικό μας αλλά και φανατικό φίλο και λάτρη των Κυθήρων.

Λόγω αδυναμίας και υποχρεώσεων είχε να επισκεφθεί το νησί μας εδώ και 3 χρόνια και έπειτα από 3 χρόνια επέστρεψε να απολαύσει μέρος των διακοπών του στο νησί που αγαπά ιδιαίτερα.

Γράφει λοιπόν ο αγαπητός φίλος :

"Αγαπητέ φίλε Αντώνη

Ύστερα από 3 χρόνια επέστρεψα στο αγαπημένο μας νησί για μερικές ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας.
Φθάνοντας στο αεροδρόμιο έμεινα λίγο έκπληκτος με αυτό που αντίκρυσα. 

Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες για να καταλάβεις γιατί ακριβώς μιλάω. 







Το αεροδρόμιο τριγύρω θυμίζει εγκαταλελειμμένη "άγρια περιοχή" τύπου αεροδρομίου Κένυας, αν θυμάσαι.....
Νομίζεις δηλαδή ότι βρίσκεσαι κάπου στην Αφρική και όχι σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί. Τα αγριόχορτα είναι φυτρωμένα παντού και σε λίγο δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και στην αίθουσα αναμονής των επιβατών.......








Εκείνο που με στενοχώρησε ιδιαίτερα είναι ότι όταν πήγα να χρησιμοποιήσω καροτσάκι για αποσκευές το παράτησα για να μην λερώσω την αποσκευή μου με σκουριές.


Επειδή σε παρακολουθώ συνέχεια και γνωρίζω ότι αναδεικνύεις τα ζητήματα αυτά σε παρακαλώ δημοσιοποίησε το θέμα μπας και γίνει κάτι με αυτό το θέμα διότι είναι πολύ κρίμα αυτή η βιτρίνα του νησιού να φαίνεται τόσο θολωμένη και άσχημη από τόσο μικρά θέματα που θα μπορούσε άνετα να μην υπάρχουν.

Δεν γνωρίζω ποιός ακριβώς ευθύνεται για όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι η πολιτική αεροπορία αλλά ίσως να κάνω και λάθος... Πάντως όποιος και εάν είναι, καιρός είναι να ξυπνήσει και να συνέλθει πια και να αποκαταστήσει αυτή την αθλιότητα.





Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Δημήτρης"

--------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου