Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ένας «Τρελό-κοσμος» σε κίνηση.Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Χώρας

Σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου, ένα ταξίδι φτάνει στο τέρμα του και ένα άλλο ξεκινάει. Ολοκληρώνεται η φάση της δημιουργίας με την προβολή της μαθητικής ταινίας «World Mad» κι αρχίζει η επικοινωνία με το κοινό στα Κύθηρα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Μια ταινία εξ ολοκλήρου από νέους Κυθήριους, στα Κύθηρα με τα μέσα και τους περιορισμούς του τόπου, για τα Κύθηρα του 21ου αιώνα. Για τα Κύθηρα της απουσίας και της φαντασίας, για τα Κύθηρα της καθημερινότητας αλλά και του μη πραγματικού.
Στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, στη Χώρα, θα συντελεσθεί η τελευταία πράξη μιας κοινής πορείας που ξεκίνησε πριν 20 μήνες και θα γίνει ο πρώτος σταθμός της ταινίας ως αυθύπαρκτης πλέον καλλιτεχνικής οντότητας. Ακολουθούν τα φεστιβάλ στην Κροατία, την Κορέα, την Ισπανία, την Τουρκία κ.α.
Η DragoNera Rossa παρακολούθησε από κοντά τα δημιουργικά βήματα της Κινηματογραφικής Ομάδας*, αβέβαια στην αρχή, μετά ενθουσιώδη, με τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και τις μεταπτώσεις και τέλος με την ευτυχή κατάληξη. Εύχεται στα παιδιά να είναι καλοτάξιδη η παρθενική τους ταινία ώστε το κινηματογραφικό τους ίχνος να φτάσει μακρυά και να μιλήσει σε πολλές ψυχές.


ΠΑΡΑΓΩΓΗ Γενικό Λύκειο Κυθήρων


ΠΡΟΒΟΛΗ Κινηματογραφική Λέσχη Κυθήρων
* Την Κινηματογραφική Ομάδα του Λυκείου Κυθήρων αποτελούν οι μαθητές Άντζελα Μουτσολάρι, Βρεττός Σάμιος, Γεωργία Βίλα, Δημήτρης Γκίκας, Διονυσία Τσιμπέρη, Μάνος Δαπόντες, Μανώλης Κουμέσος, Μαρίνα Τριφύλλη, Μυρτώ Τρακάδα, Ολγκέρσα Ζενελάι, Ολυμπία Κασιμάτη, Σταύρος Μητρολάρης, Στέλλα Ζαφειρίου, ο καθηγητής τους Δημήτρης Λεβέντης και ο κινηματογραφιστής Γιώργος Διδυμιώτης.
Πηγή http://dragonerarossa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου