Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Πυροβολισμοί και αστυνομική παρουσία αναστατώνουν τη Σπάρτη

Πυροβολισμοί στη Σπάρτη και επιχείρηση της Αστυνομίας που διενεργείται υπό άκρα μυστικότητα, έχει αναστατώσει την κοινωνία της Σπάρτης τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΛΤ», σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Ωραίας Ελένης, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.
Οι φήμες κάνουν λόγο για ανθρωποκυνηγητό με ρίψη πυροβολισμών σε πιλοτή οικίας όπου βρήκαν κρησφύγετο άγνωστοι κακοποιοί, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
Στην ίδια περιοχή, λίγο αργότερα, κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε από γερανοφόρο όχημα της Αστυνομίας, ΙΧ ασημί χρώματος, στο οποίο φέρονται να επέβαιναν οι δράστες. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το περιστατικό συνδέεται με περίπτωση εντοπισμού όπλων.
Από εκείνη την ώρα και μέχρι αργά το βράδυ, οι δρόμοι γύρω από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας είναι αποκλεισμένοι, η κινητικότητα αστυνομικών δυνάμεων είναι έντονη, ενώ προς ενίσχυση έφτασε στη Σπάρτη ομάδα αστυνομικών τουλάχιστον 12 ατόμων.
Σημειώνεται ότι όλες οι ενέργειες της Ασφάλειας Σπάρτης γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και οι πληροφορίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν το πρωί με επίσημη ανακοίνωση.
- See more at: http://lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου