Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τοποθέτηση Δήμου Μονεμβασίας σχετικά με τις καταγγελίες μελών του Φιλοζωικού

Με αφορμή τις συνεχόμενες υβριστικές, συκοφαντικές και προκλητικές αναρτήσεις από μέλη του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Μονεμβασίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες στρέφονται κατά του Δήμου, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Ο Δήμος μας από την έναρξη ισχύος του Νόμου 4039/2012 έχει προβεί σε πλήθος ενεργειών και δράσεων για την εφαρμογή του, όπως:
α) Ετήσιες συμβάσεις με Κτηνίατρους για ηλεκτρονικές σημάνσεις, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, test ασθενειών, στειρώσεις, μεταχείριση μικροτραυματισμών κλπ.
β) Έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, αναρτήσεις και ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα, κλπ.
γ) Παροχές προς τον συγκεκριμένο Φιλοζωικό Σύλλογο σε τροφές και ειδικές σακούλες απορριμμάτων, της τάξεως των 2.500 – 3.000 € ετησίως.
δ) Οικονομική ενίσχυση ανελλιπώς κατά τα έτη 2013 έως και 2016 προς τον Φιλοζωικό σύλλογο για υποβοήθηση σε συγκεκριμένες δράσεις που απορρέουν από την κείμενη Νομοθεσία.
ε) Για το σκοπό αυτό υπογράφεται ετησίως συμφωνία μεταξύ Δήμου και Φιλοζωικού, από την οποία δεν προκύπτει υποχρέωση του Δήμου για παροχή νερού και την οποία δίνουμε στη δημοσιότητα.
Ωστόσο, αν και για το έτος 2016 ο Φιλοζωικός έλαβε από τον περασμένο Απρίλιο το ποσό των 7.500 €, δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που απορρέουν από την έγγραφη συμφωνία.

Επιπλέον, ο Φιλοζωικός Σύλλογος απέστειλε πρόσφατα εξώδικο προς το Δήμο με υβριστικό, ανυπόστατο και συκοφαντικό περιεχόμενο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ στην επίσημη διοικητική 
ιστοσελίδα τού Δήμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου