Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη στο Δήμο Κυθήρων με την παρουσία του Υφυπουργού κ. Κουίκ έχω να δηλώσω τα εξής:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τη χθεσινή σύσκεψη στο Δήμο Κυθήρων με την παρουσία του Υφυπουργού κ. Κουίκ έχω να δηλώσω τα εξής:
Ο Υφυπουργός δεν ήρθε στα Κύθηρα για μια σύσκεψη 10 μόλις λεπτών, αυτό θα ήταν αστείο να το πιστεύει κανείς. Ο Υφυπουργός ήρθε μετά από προσωπική προτροπή του ίδιου του Πρωθυπουργού για να συζητήσει επί μακρόν με τη Δημοτική Αρχή τα πολλά και σοβαρά ζητήματα των νησιωτικών Δήμων. Οι συσκέψεις αυτές συνήθως κρατάνε αρκετά, κυρίως όταν η Δημοτική Αρχή είναι κατάλληλα προετοιμασμένη με συγκεκριμένα θέματα και στοιχεία όπως η δική μας. Θεωρώ λοιπόν παντελώς αδικαιολόγητο το "θέμα" που τεχνηέντως δημιουργήθηκε από τον κ. Φατσέα (Φαλίντα), ο οποίος δεν γνωρίζω αν έχει επίσημη-έγκυρη ιδιότητα δημοσιογράφου ή ανταποκριτή (αν την έχει μπράβο του), καθώς η αναμονή των ΜΜΕ σε τέτοιες συσκέψεις είναι δεδομένη. Εξάλλου ο Υφυπουργός όχι μόνο δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε σωρεία ερωτήσεων, αλλά έδωσε και 2 συνεντεύξεις στα τοπικά ραδιόφωνα ΤΣΙΡΙΓΟ FM και ADELLIN FM. Είναι λυπηρό ορισμένοι να "τρώγονται με τα ρούχα τους" και να δημιουργούν θέματα εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν. Αν κάποιος εκ των εκπροσώπων του Τύπου ήθελε να μάθει για την πορεία της σύσκεψης θα μπορούσε κάλλιστα να ρωτήσει, οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες και τα κινητά όλων μας ανοικτά. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και μόνον.
Η δημιουργία Μητρώου Διαπιστευμένων Εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. είναι επίκαιρη όσο ποτέ και θα γίνει άμεσα, τηρουμένης της σχετικής περί Μ.Μ.Ε. Νομοθεσίας.
Δείτε περισσότερες αντιδρά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου