Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το κάθε όνομα έχει την δική του ιστορία.

Το κάθε όνομα έχει την δική του ιστορία.Μικρή η μεγάλη δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ακόμα και όταν υπάρχει διαφωνία για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης ,περιμένω στάση ανωτερότητας και σεβασμού και ως προς το πρόσωπο και στην απόφαση . Ειδικά από ανθρώπους που έδωσαν σε αυτόν τον τόπο και αναγνωρίστηκαν και που τιμήθηκαν πολλές φορές με την ψήφο των δημοτών ,η στάση ανωτερότητας τους τιμά ακόμα και αν διαφωνούν για τους δικούς τους λόγους. Αν αρχίσουμε να βάζουμε στο ζύγι ...τι έκανε εκείνος και τι πρόσφερε ο άλλος ,αυτό διχάζει τον τόπο και κανένας δεν το επιθυμεί αυτό. 
Ο κόσμος γνωρίζει για τον καθένα και στην πλειοψηφία του είναι αποδεκτή η απόφαση αυτή ,όχι γιατί πρόσφερε κάτι περισσότερο από άλλους , αλλά γιατί ακόμα και με τους διαφωνούντες έδειχνε σεβασμό προς αυτούς. Και στην τελική η αναγνώριση του έχει να κάνει με τον αθλητισμό και αυτό τονίστηκε. 
Ας χαμηλώσουν οι τόνοι ,ο καθένας σε αυτό τον τόπο προσφέρει από το δικό του μετερίζι . Καμιά φορά μεγαλύτερη αξία και ικανοποίηση έχει να σε χαιρετούν οι συνδημότες σου όταν έχεις αποχωρήσει από τα κοινά και είναι πιο σημαντικό από το μεγαλύτερο βραβείο!! Γιατί πιο τιμητικό από αυτό δεν έχει !!
(Πάντα με εκτίμηση προς όλους σας)


Δεσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου