Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πακιστανός επιχείρησε να ασελγήσει σε ανήλικη στη Γλυκόβρυση!

Πακιστανός επιχείρησε να ασελγήσει σε ανήλικη στη Γλυκόβρυση!
Σαν «βόμβα» έσκασε στη μικρή κοινωνία της Γλυκόβρυσης Δ. Ευρώτα, ότι ένας 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού!
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6.20΄ το απόγευμα της Κυριακής 20/11, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός πλησίασε την ανήλικη σε προαύλιο σχολείου της περιοχής και δείχνοντας ένα ερωτικό βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο, επιχείρησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του! Ο 26χρονος σάτυρος άρχισε να θωπεύει την 12χρονη σε επίμαχα σημεία του σώματος της, ωστόσο η ανήλικη κατόρθωσε να ξεφύγει και να ενημερώσει άμεσα τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά ειδοποίησαν την Αστυνομία. Χάρη σε άμεση κινητοποίηση του ΑΤ Βλαχιώτη και της ΟΠΚΕ και μετά την περιγραφή των χαρακτηριστικών του δράστη από την ανήλικη, ο 26χρονος Πακιστανός εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Ο 26χρονος αναγνωρίστηκε από την κοπέλα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα και διέμενε παράνομα στη χώρα. Ο Πακιστανός επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Πηγή :www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου