Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ.Συνελήφθη και ο δεύτερος φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών

Συνελήφθη και ο δεύτερος φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στα Αντικύθηρα σήμερα τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 μ.μ.
Ο καταζητούμενος απο τις 30 Οκτωβρίου μαζί με το συνεργό του που συνελήφθη πρίν απο 5 ημέρες στις 10 Νοεμβρίου,εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε οικία που είχε παραβιάσει στον οικισμό Γαλανιανά και όταν έγινε αντιληπτός τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα σε παρακείμενη οικία.
Η σύλληψη του φερόμενου ως διακινητή έγινε απο τον ΑΝΘ/ΜΟΣ κ.Γιαννόπουλο Χάρη της τοπικής Αστυνομικής δύναμης των Αντικυθήρων οπου και ομολόγησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταζητούμενος ήταν πρώην στρατιωτικός του Ουκρανικού Στρατού και εκπαιδευμένος σε δύσκολες συνθήκες.
Ο καταζητούμενος και φερόμενος ως διακινητής μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμεναρχείο Διακοφτίου και στην συνέχεια στην Νεάπολη για τις περαιτέρω προβλεπόμενες διαδικασίες.
Μετά και την σημερινή σύλληψη επήλθε και πάλι ηρεμία στους κατοίκους των Αντικυθήρων που εδώ και 15 ημέρες ζούσαν εναν εφιάλτη.
Αξίζουν συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος αίσια και αποτελεσματική έκβαση της όλης επιχείρησης.

Ρεπορτάζ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου