Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Έγκλημα στη Σκάλα μετά από συμπλοκή αλλοδαπών!

Μοιραία κατάληξη είχε για έναν άνδρα, υπήκοο Πακιστάν, ο καβγάς με ομοεθνείς του, το βράδυ της περασμένης Τρίτης 29 Νοεμβρίου, θέμα για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτος και αποκλειστικά ο “ΛΤ” (θέμα).
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, οι Πακιστανοί ενεπλάκησαν μεταξύ τους, αρχικά σε κεντρικό δρόμο της Σκάλας και στη συνέχεια σε κατοικία στην οποία διέμεναν. Λίγη ώρα  αργότερα, ο ένας από τους αλλοδαπούς παραπονέθηκε στους συγκάτοικούς του ότι αισθανόταν αδιαθεσία, ενώ φέρεται να είχε και αιμορραγία. Οι τελευταίοι ειδοποίησαν το  ΕΚΑΒ και ο άνδρας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Άμεσα αστυνομικοί από τη Σπάρτη και τη Σκάλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη σε συντονισμένες ενέργειες, ο θύτης   εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/12) να περιφέρεται επί της ΕΟ Σκάλας-Σπάρτης, στο ύψος της διασταύρωσης των Κροκεών και παρ’ ότι προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, τελικά συνελήφθη.
- See more at: http://www.lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου